Transformeer onderbewuste overtuigingen met PSYCH-K®

PSYCH-K® is een krachtige methode om belemmerende overtuigingen in je onderbewustzijn te transformeren naar ondersteunende overtuigingen. Het is een eenvoudig proces dat je zelf uitvoert, terwijl ik je begeleid. Daarin ga je werken met het gehele verruimde bewustzijn: het onderbewustzijn, het bewustzijn en het Hogere bewustzijn. Ik nodig je uit om te zijn wie je bent, en moedig je aan om magie in je leven te creëren.

Luister naar je innerlijke wijsheid en creëer magie in je leven

We gaan in gesprek over dat wat je wilt bereiken. Door middel van PSYCH-K® kan je in gesprek gaan met je onderbewustzijn en ontdekken welke verouderde informatie je belemmert om je dromen te verwezenlijken. Ik begeleid je tijdens dit proces en help je om je innerlijke wijsheid te gebruiken om nieuwe persoonlijke doelen te formuleren en deze te communiceren aan je onderbewustzijn. Zo kun je de magie in je leven creëren die past bij wie je bent.

Lees meer over de sessiePlan een discovery call

Ontdek de sleutel tot een duurzame verandering van binnenuit

De transformatie vind plaats tijdens een PSYCH-K® Balans. Dit is een eenvoudig proces waarbij beide hersenhelften optimaal samenwerken waardoor je toegang krijgt tot een groter veld van helderheid en creativiteit. Hierdoor kan je je onderbewuste overtuigingen en patronen aanpassen, zodat ze in lijn zijn met je persoonlijke doelen en dromen.

PSYCH-K® heeft prachtige processen om onderbewuste overtuigingen te veranderen die wat langer duren, zo’n half uur tot een uur. De meeste processen zijn echter simpel en kort, slechts een paar minuten. Jouw onderbewustzijn kiest het geschikte proces voor jou tijdens de sessie.

Werk met je Hogere Zelf voor een veilige en passende transformatie

Je Hogere Zelf bewaakt het proces en zorgt ervoor dat de transformatie veilig en passend is voor jou. Heb je weleens gemerkt dat wanneer je een uitdaging hebt overwonnen, deze later weer terug komt? Uitdagingen bevatten vaak belangrijke boodschappen en levenslessen. Voor werkelijke transformatie is het belangrijk dat je de lessen leert die je nodig hebt om verder te kunnen groeien. Je Hogere Zelf bewaakt dit proces. Hierdoor werk je altijd met wat er op dat moment echt toe doet voor jou. Door te werken met dit verruimde bewustzijn slaan we een brug tussen hedendaagse spiritualiteit en psychologie. We combineren beide perspectieven om werkelijke transformatie te bereiken.

Herontdek je eigen kracht

PSYCH-K® heeft mij enorm veel gebracht en ik geef dat met heel veel liefde door. Ik vind het geweldig om te zien dat zelfs al na één sessie mensen zich meestal zelfverzekerder, rustiger en gelukkiger voelen. Ze zien echt veranderingen in hun leven, en daar gaat het om. Het is mijn passie om mensen opnieuw te helpen verbinden met hun eigen kracht en hen te ondersteunen bij het terugvinden van hun goddelijke spark. Ik nodig je graag uit om dit zelf te komen ervaren. Heb je nog vragen? Die beantwoord ik graag tijdens een discovery call.

Lees meer over de sessiePlan een discovery call