veelgestelde vragen

PSYCH-K® is een multifunctioneel en multidisciplinair proces dat mensen helpt hun doelen in het leven te bereiken.

  • Met PSYCH-K® kan je beperkende overtuigingen, die de expressie van je volledige potentieel blokkeren, transformeren op onderbewust niveau.
  • Voor mensen met lichamelijke gezondheidsproblemen kan het een aanvulling zijn op de standaard medische behandeling. PSYCH-K® helpt het natuurlijke zelfhelende vermogen van lichaam en geest te activeren.
  • PSYCH-K® maakt gebruik van een speciale bewustzijnsstaat die beide hersenhelften tegelijkertijd activeert. Hiermee worden kanalen voor innerlijke spirituele begeleiding ‘geopend’. Met andere woorden, PSYCH-K® kan je helpen je spirituele evolutie enorm te versnellen.

Ik weet dat het ongelooflijk klinkt, maar het antwoord… in elk gebied van je leven! Overtuigingen beïnvloeden elk gebied van je leven, verander je dat dan verandert de uitdraai van je leven automatisch mee. Je kunt PSYCH-K® gebruiken voor je persoonlijke en spirituele groei, werk, relaties, gezondheid en meer. PSYCH-K® helpt je te krijgen wat je echt nodig hebt in de belangrijkste gebieden van je leven.

Een PSYCH-K® Balans is het veranderingsproces dat ontworpen is om een ​​optimale verbinding  tussen de twee hersenhelften te creëren. Deze Hele Brein Staat is ideaal voor het herprogrammeren van het onderbewustzijn met nieuwe overtuigingen en percepties die essentieel zijn om je doelen te bereiken.

In plaats van het gevoel te hebben dat je één voet op de rem en één op het gaspedaal hebt, kun je je voet van de rem halen en rechtstreeks naar je doel gaan.

Om deze vraag volledig te beantwoorden, is het belangrijk om op te merken dat PSYCH-K® gebruik maakt van een veiligheidsprotocol. Voordat je doelen of nieuwe overtuigingen integreert controleren we bij je Hogere Bewustzijn of dit veilig en geschikt is in het licht van de bestemming van je leven. Dit doen we door middel van een spiertest.

Het antwoord is dus nee! Jij beslist welke onderwerpen je wilt aanraken. Daarbij gaat elk doel langs het veiligheidsprotocol voordat het op onbewust niveau wordt geïntegreerd. PSYCH-K® kan daarmee geen schade aanrichten. (Eén van de redenen waarom ik verliefd werd op dit proces!)

PSYCH-K® richt zich uitsluitend op het veranderen van overtuigingen, met als doel het natuurlijk, zelf-helende vermogen van lichaam en geest te activeren. Het is daarmee een aanvulling op, en geen vervanging voor reguliere medische behandelingen en/of medicijnen.

Aangezien er een aantoonbare biologische interactie is tussen lichaam en geest, kun je met PSYCH-K® alle onbewuste beperkende overtuigingen die die impact hebben op je gezondheid en welzijn, transformeren.

Omdat het resultaat grotendeels afhangt van jou en je conditie is het niet mogelijk om een specifiek resultaat te garanderen. Wel verbetert een conditie soms dramatisch door alleen PSYCH-K® te gebruiken.

Ben je klaar om verder te gaan in je leven en samen een nieuwe staat van welzijn te creëren, dan kun je een sessie inplannen.

  • In de eerste 5-10 minuten leg je uit wat het probleem is dat je wilt oplossen of welk doel je wilt bereiken.
  • We vinden de onbewuste overtuigingen die cruciaal zijn voor het bereiken van je doel.
  • Ik begeleid je stap voor stap door het “Balans” proces, waardoor je de nieuwe overtuigingen in een paar minuten in je onderbewustzijn kunt vastzetten.
  • Ten slotte ontwikkel je een actieplan om de overtuigingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd in de praktijk te brengen.

Wil je meer weten over PSYCH-K®, lees dan hier verder. Hierdoor kunnen we de hele sessie tijd besteden aan je doelen.

Ik raad aan om met één sessie te beginnen. Met PSYCH-K® hebben we, in tegenstelling tot andere methoden, meestal niet veel sessies nodig hebben om aan één specifiek onderwerp te werken.

Mogelijk merk je al veranderingen tijdens de sessie zelf, direct daarna of in de daarop volgende dagen. Het proces gaat automatisch door gedurende de uren, dagen en weken na de sessie.

Na de eerste sessie ga je het effect in je dagelijks leven observeren. Zodra je het effect begint op te merken, kan je beslissen of je nog een sessie nodig hebt en wanneer. Over het algemeen is dit niet eerder dan 2 tot 3 weken als je aan hetzelfde doel wilt blijven werken.

Ook aspecten die nauw met elkaar verband houden zullen veranderen. Je kunt ook veranderingen zien in andere aspecten van je leven. De resultaten kunnen je nog verassen!

Als je de moed hebt om je leven echt te transformeren, spant het hele universum samen om je te helpen die doelen te bereiken!

Waar jij je het prettigst bij voelt! Je kunt kiezen voor een sessie op locatie of een sessie via Zoom. Zoek bij een online sessie een rustige plek op waar jij je op je gemak voelt en een 1,5 uur niet gestoord wordt.

Alles is met elkaar verbonden. Daarom kunnen we met behulp van een proces dat plaatsvervanging heet, een koppeling tussen onze systemen maken. Op die manier kan ik op afstand de spiertesten voor jouw uitvoeren. Het veranderingsproces doe je zelf. Online PSYCH-K® sessies zijn even eenvoudig, krachtig en effectief als sessies op locatie.

Is je vraag niet beantwoord? Stuur dan een mail naar hello@kellykluve.nl of plan een kennismakingsgesprek in, waarin ik al je vragen kan beantwoorden.