Referenties
Lees de ERVARINGEN van anderen en raak GEÏNSPIREERD door de MOGELIJKHEDEN van PSYCH-K®.

ANNE HOSPERS

“Kelly heeft een bijzondere combinatie van aanstekelijke nieuwsgierigheid, professionaliteit en warmte. Bij haar voelde ik mij meteen op mijn gemak. Haar aanpak is bijzonder en overtrof mijn verwachtingen. Het smaakt onwijs naar meer! En, Ik heb wel vijf vrienden en kennissen naar haar toegestuurd omdat ik zelf zo enthousiast was. Dat zegt genoeg.”


LAURENCE UVIN

Voorafgaand aan de sessie had ik aarzelingen: Wat gaat er gebeuren? Wat moet ik doen? Werkt het wel bij mij? Ga ik het niet manipuleren? We hebben gewerkt aan het aansturen van mijn team en aan de impact die ik maak. Maar ook aan de overtuiging dat ik zowel lichamelijk als financieel in de beste shape kan zijn. Wat ik zo bijzonder vond is dat de methode relatief simpel is en dat een werkelijk verandering niet lang hoeft te duren. Na de sessie merkte ik een mentale shift. Het gaat geweldig! Ik ben stappen aan het nemen om mijn dromen waar te maken. Ik zeg nee tegen dingen die ik niet wil en ik vind het gemakkelijker om taken out te sourcen. Ik heb het gevoel dat ik minder ‘onzin’ uitsla en dat mijn woorden een impact maken. Je bent geweldig, dankje voor deze sessie.”


ROBERT MUREAU, coach

We hebben gewerkt aan vastzittende patronen die me bleven tegenhouden. Dat mijn armen uit zichzelf in beweging kwamen vond ik het meest ‘wtf’ haha. Maar ik vind het vooral fijn om nieuwe overtuigingen te hebben die echt goed voelen en die ik mee kan nemen in mijn leven. Ik voel meer vertrouwen, en ik val gemakkelijk terug op de nieuwe overtuigingen die mij dan helpen om in dat moment meer te spelen en zelfverzekerd te zijn. Thank youuuuuuuuuu.”


ANNE HOSPERS, business mentor

“De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren en ik voelde dat mijn brein zocht naar oude verhalen voor de gedachtentreintjes en op de plekken dat er normaal verhaaltjes waren was er leegte.. die verhalen waren weg.. mijn brein bleef zoeken maar er was geen fuel voor het piekeren.. zoooo bizar .. toen voelde ik.. dit werkt .. moest echt lachen in mijzelf.. WHOOAAA!”


MARIA, psycholoog

“Ik heb een sessie PSYCH-K gedaan met Kelly en ik raad het iedereen van harte aan. Ik voelde me direct op mijn gemak. Vooraf had ik diverse overtuigingen in gedachte en Kelly hielp mij heel kundig om te bepalen welke daarvan de meest relevante waren. De thema’s hadden te maken met zelfaccepatie en vertrouwen. De sessie zelf was heel prettig. Ik merkte ook dat Kelly het werk met veel plezier doet. Tijdens en na de sessie voelde ik me direct een stuk lichter en sindsdien ervaar ik meer rust en vertrouwen. Dank Kelly, voor deze mooie ervaring!”


CLARINA, burn-out coach

“Ik kwam bij Kelly met de vraag of ze mij kon begeleiden op het gebied van werk. Een thema waarin ik enorm was gegroeid maar toch ergens onrust voelde. Ik wilde van dat gevoel af. Kelly is heel intuïtief en kon mij begeleiden naar een gedeelte in mijzelf dat ik totaal geen aandacht had gegeven.

Ik was eigenlijk intens diep geraakt van alles wat er plotseling los kwam. En het werd mij duidelijk wat ik moest doen om meer rust te creëren… We hebben ook aan de hand van boodschappen van mijn Hogere Zelf transformaties gedaan. Boodschappen die helder, passend en raak waren.

Kelly weet hoe ze mij kon begeleiden. Ik kwam helemaal los bij haar. Ik vertrouwde haar volledig en kon mij laten gaan. Ze kon mij even dragen en dat vond ik zo fijn. Intuïtief, grappig, verhelderend, go with the flow, vertrouwen en verbinding, zijn woorden die mij naar binnen schieten als ik weer terug denk aan onze sessie❤️ Dankjewel hiervoor 🙏🏽”


ROXANNE, kindercoach

“Waar ik ontzettend blij van werd is Kelly haar enthousiasme, ze heeft een ontzettend fijne energie en ze wilt merkbaar echt een verschil maken voor wie er bij haar is! Ze weet dan ook precies hoe ze steeds een laagje dieper kan gaan, wat uiteraard zeer waardevol is! Dat alleen al maakte het tot een fijne sessie en als je dan de dagen en weken erna verschil bij jezelf merk in je reactie naar anderen en jezelf toe, dan maakt het me blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd en een afspraak bij haar heb gemaakt. Het grootste verschil is dat ik weer ad rem kan reageren, zonder dat mijn hoofd er eerst van alles van dacht en ik mijn woorden ging afwegen. Daarnaast merk ik dat het ook makkelijker is om mijn grenzen aan te geven. Ook mijn behoeften mogen gehoord worden, iets wat ik voor de sessie niet zo ervaarde.”


ANNIKA

“Ontzettend bijzonder om te ervaren wat je lichaam je vertelt. Ook al probeer je invloed te hebben, je lichaam, je onderbewuste, spreekt de waarheid. Zo wonderlijk om het verschil te merken na de balansen. Dan voelen de nieuwe ondersteunende overtuigingen die je uitspreek stevig en krachtig, terwijl dat voor de balans niet zo voelde. Kelly weet precies wat ze doet. Ze laat je zelf je eigen woorden gebruiken en voelt aan wanneer een aanzet nodig is om de volgende stap te zetten.” “De methode van Kelly is zo diepgaand en blijvend, transformerend en helend. Ik werd tijdens de sessie geraakt door wat zich voordeed, bijna niet te bevatten. Het hele proces was zo krachtig en helend. Dit keer ook de angst voor autorijden getransformeerd. Daarna voelde ik dat er geen excuses meer zijn en dat ik het stap voor stap mag gaan doen. Kelly is erg invoelend en geeft ruimte voor emoties die er zijn. Ik gun iedereen de ervaringen die ik heb gehad en raad Kelly echt aan.”


JOKE

“Ik raakte benieuwd naar PSYCH-K het mij zou brengen. Normaal ben ik best wat sceptisch over dit soort methoden. Maar ik ben hier van terug gekomen en ben zeer verrast. PSYCH-K laat ontzettend snel resultaat zien. Ik had een hardnekkige overtuiging waar ik veel aan gewerkt had, maar die terug bleef komen. Na de sessie met Kelly is daar zo’n verandering in gekomen. Daar is een bevrijdend gevoel voor terug gekomen. Het geeft me zoveel meer vreugde gegeven, die ik al een hele lange tijd kwijt was. Ook de manier hoe Kelly de sessie begeleid is natuurlijk en vertrouwd, je merkt echt dat dit zo iets is wat ze van uit hart en ziel doet. De sessies van Kelly zijn voor mij een enorme toevoeging op alle processen en therapieën.”


THOMAS

“Ik ben al langere tijd bezig met belemmerende overtuigingen. Ik weet daarom hoe hardnekkig ze kunnen zijn. Toen ik Kelly voor het eerst over PSYCH-K hoorde was ik wel sceptisch; is het écht mogelijk om op deze manier overtuigingen te transformeren? Maar, bij de eerste overtuiging was het direct raak. Het verschil van kracht in mijn armen voor- en na de oefening was enorm. Ik stond echt versteld! Eén van de gebieden waar ik belemmerende overtuigingen heb is als ik ‘optreed’, bijvoorbeeld tijdens zangles. Toch merkte ik de zangles na onze eerste sessie al een verandering. M’n zenuwen waren nog niet weg, maar ik was meer ontspannen. Te gek!” “Tijdens de balans zag ik mezelf zingen. Het gekke was dat ik er plezier in had, in plaats van de spanning die ik normaal voel en de angst om fouten te maken. Ik hoop dat ik dat ik ook tijdens het zingen steeds meer ga ervaren. Maar daar heb ik vertrouwen in!”