Je bent in de bloei van je leven, maar ervaar je dat ook helemaal zo?

Je hebt een leuk en succesvol leven, maar toch zijn er dingen die je al een tijdje tegenhouden of dwarszitten. Dingen die je wilt maar niet voor elkaar krijgt. Dingen waar je altijd van droomde maar die langzaam naar de achtergrond zijn geraakt. Life happend.

Inmiddels ben je op een punt gekomen waarop dít niet meer genoeg is. Je wilt onbegrensd kunnen genieten van jouw tijd hier op aarde. Je voelt dat de krachtige, sexy, dappere, wijze jij klaar is om te ontwaken. Ze is klaar om oude beschermlaagjes, patronen, overtuigingen en oude gedachten eindelijk los te laten. Je bent klaar voor een diepe en duurzame transformatie. Je bent klaar om deze versie van jezelf compromisloos te gaan belichamen.

Jij bent je eigen alchemist, laat mij je helpen om te verbinden met deze innerlijke kracht.

Net zoals een alchemist metaal om zet in goud, kun jij krachtige veranderingen in jezelf creëren. Deze innerlijke alchemist vertegenwoordigd de aangeboren kracht om een leven te creëren dat het beste van jou weerspiegelt. Door met je hogere bewustzijn en onderbewustzijn samen te werken, heb je het vermogen om elk aspect van je leven — en van jezelf — te transformeren.

De antwoorden die je zoekt bevinden zich al in jou. Dat is de tijdloze boodschap van de grootste leeraren en spirituele meesters die we binnen PSYCH-K® eren. Ik ben er om je effectieve hulpmiddelen te bieden om toegang te krijgen tot je eigen intuïtieve wijsheid en zelfherstellend vermogen. Net als iedereen beschik ook jij hierover. Jíj bent de belichaming van de kracht die je zoekt.

I'm ready for it!

ANNE HOSPERSbusiness mentor

“De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren en ik voelde dat mijn brein zocht naar oude verhalen voor de gedachtentreintjes en op de plekken dat er normaal verhaaltjes waren was er leegte.. die verhalen waren weg.. mijn brein bleef zoeken maar er was geen fuel voor het piekeren.. zoooo bizar .. toen voelde ik.. dit werkt .. moest echt lachen in mijzelf.. WHOOAAA!”


Dit is een transformatie proces waar jij 100% anders uit gaat komen. Dat vraagt moed, kwetsbaarheid en een open hart.

De uitdagingen waar je mee te maken krijgt vertellen je welke belemmerende overtuigingen een rol spelen in je leven. Daarmee zijn het dragers van belangrijke lessen of boodschappen. Met PSYCH-K® kun je deze lessen ontvangen en integreren waardoor je een ontzettend snel bewustwording proces kan doormaken: Het leven laat je perfect zien waar je het oude nog mag loslaten en het nieuwe mag belichamen, jij luistert en komt in actie. Dat vraagt je wel om volledige verantwoordelijkheid te nemen over jouw leven — en álles daarin. Want, jij bent de creator van jouw leven.

Door te kiezen voor Alchemist in you kies je voor:
100% commitment aan jezelf en jouw groeiproces;
100% bereidheid om diep te gaan, én voor;
100% transformatie.

Alle niveaus van je bewustzijn werken samen om werkelijke transformatie te manifesteren

Het bewustzijn weet wat het wil om dat te bereiken heeft het de hulp van het onderbewustzijn nodig. Zonder deze ondersteuning kan het leven (of delen daarvan) voelen als een doorlopend gevecht, dat je regelmatig verliest.

PSYCH-K® is voor mij toegepaste spiritualiteit, het vormt een belangrijke brug tussen spiritualiteit en psychologie. Je ontvangt wijsheid van het hogere bewustzijn dat aansluit bij jouw hogere bestemming. Met je bewustzijn geef je hier richting aan. Vervolgens werken alle niveau van bewustzijn samen om dit in je onderbewustzijn te transformeren. Je onderbewustzijn wordt hiermee een grote uitvoerende kracht die je helpt te komen waar je wilt zijn. Dit maakt het mogelijk om de wijsheid van je hogere bewustzijn ook daadwerkelijk in je wereld te manifesteren én om daarvan te genieten. 

Doe je dit niet dan blijft het bij energie en dromen. Je voelt je goed zolang je in die bubbel zit. Maar op het moment dat je terugkomt in jouw realiteit, is de wereld niets veranderd en dat is frustrerend. 

PSYCH-K®

STAP IN JE KRACHT

Je activeert en verankerd jouw hoogste potentieel in jouw systeem en je leeft vanuit jouw natuurlijke kracht.

Wordt magnetisch

Niet je gedachten maar je onderbewuste overtuigingen bepalen wat je uitzend én aantrekt. Let’s make it good!

verhoog je vibratie

De overtuigingen die je herprogrammeert zijn allemaal hoger vibrerende overtuigingen. high frequency on autopilot!

VERANDERING OP CELNIVEAU

We veranderen de denk- en gedragspatronen die niet langer passen bij wie je bent of bij je aan het worden bent op celniveau.

Verruimde bewustzijnskaders

Je onderbewuste filters worden schoongepoetst waardoor je bewustwordingsproces enorm versnelt.

ONGEKENDE ZELFLIEFDE

Je gaat kijken vanuit liefde omdat je weer voelt dat dat is wie je in de kern bent. Een liefdevol wezen met een oneindig potentieel.

Opbouw van het programma

 • 6 maanden programma
 • Krachtige kick-off (dag deel)
 • 8 transformerende PSYCH-K® sessies (90 min.)
 • Maandelijkse inzichtgevende modules en oefeningen
 • 24/7 accountability & support

Jouw investering

De investering voor het Alchemist in You programma bedraagt €1850,-. Betaling in termijnen is mogelijk.

Dit brengt het jou

 • Toegewijde persoonlijke aandacht
 • Meesterschap over je onderbewustzijn
 • Grote shifts in bewustzijn
 • Blijvende transformatie
Aanmelden voor het programma

Starten mogelijk vanaf juni 2022

Mijn naam is Kelly Kluve en ik help mensen om hun leven te veranderen door overtuigingen op onderbewust niveau te transformeren.

Ik creëer een ruimte waarin jij kunt ontdekken dat het mogelijk is om je leven op een simpele manier te transformeren. Om compromisloos te genieten van het leven. Door het loslaten van oude patronen, overtuigingen, beschermlaagjes en gedachten.

Naast de opleiding tot PSYCH-K® Facilitator (Basis, Advanced en Master) ben ik opgeleid tot hartintelligentie coach (gecertificeerd HeartMath coach). Beide zet ik om jou te helpen om je onderbewuste in lijn te brengen met de leiding van jouw intuïtie, jouw hogere zelf.

Ik ben klaar om te transformeren
contact

Zeker! Ik wil werken met mensen die er 100% van overtuigd zijn dat PSYCH-K® voor ze werkt en committed zijn aan hun eigen groeiproces. Daarom heb je de mogelijkheid om eerst een losse PSYCH-K® sessie te doen. Voel je dat dit jouw het groeiproces biedt wat je zoekt, dan kan je ervoor kiezen om verder te gaan met het programma. De kosten van de eerste sessie worden dan in mindering gebracht van het totale bedrag. Besluit je na de eerste sessie dat dit toch niet helemaal de manier is voor jou? Geen probleem, je betaald dan alleen de kosten voor een losse PSYCH-K® sessie.

Wil je hier gebruik van maken maak dan hier een afspraak en laat even weten dat je geïnteresseerd bent in het Alchemist in You programma.

We kijken naar alle thema die voor jouw belangrijk zijn in het leven:

 • Liefde & seksualiteit
 • vriendschappen
 • Familie
 • Work-life balance
 • Geld
 • Carrière
 • Mentaal
 • Emoties
 • Lichaam
 • Ontspanning
 • Plezier
 • Spirituele ontwikkeling
 • en/of wat voor jou belangrijk is.

We gaan aan de slag met de obstakels waar je tegenaan loopt maar we gaan ook vooral kijken naar waar je nog van droomt en wat je wilt manifesteren.

De modules en oefeningen ontvang je wekelijks via de mail. Hier kan je zelf in je eigen tijd mee aan de slag.

Voor de kick-off en de sessies heb je zelf de keuze voor online, op locatie of een combinatie van beide. Wil je op locatie maar is dat ver reizen dan kunnen we in overleg ook kiezen voor 4 krachtige sessies van 3 uur.

Een Balans is de naam van de PSYCH-K® oefening die voor de transformatie zorgt. Je kunt een huis ook niet bouwen met enkel een hamer, daarom zijn er ook binnen PSYCH-K® verschillende tools die je toegang geven tot de kracht om verandering te creëren. In het programma werken we met verschillende Balansen, allemaal met een andere werking. Jóuw onderbewustzijn kies telkens welke Balans het meest geschikt is op dat moment (aan de hand van spiertesten). De verschillende Balansen waar we mee kunnen werken zijn:

BALANS VOOR NIEUWE RICHTING EN OPLOSSINGSBALANS
Twee processen waarmee je belemmerende overtuigingen transformeert in ondersteunende overtuigingen. Deze mogelijkheid ontstaat doordat je toegang krijgt tot een hele-brein-staat. Een patroon die je ook ziet bij geoefende yogi’s. Je krijgt daarin beschikking over de kwaliteiten van beide hersenhelften. Sterker nog, er is sprake van synergie, waardoor er een versterking plaatsvindt en je toegang krijgt tot een groter veld van helderheid en creativiteit. 

STRESSTRANSFORMATIE
Hiermee transformeer je de waarneming van een stressvolle situatie uit het verleden, het heden of de toekomst. Dit zorgt ervoor dat je stress tot op cel niveau uit je lichaam verwijdert voor de ervaring die je transformeert en ervaringen die daaraan gelinkt zijn uit het verleden of die in de toekomst nog kunnen volgen.

ENERGIEFOCUSING
Dit is een vervoersmiddel voor intentie; helende energie stroomt naar een specifiek doel waar je de intentie en aandacht op richt. Deze combinatie is een efficiënt gereedschap om toegang te krijgen tot de kracht om verandering te creëren.

KERNOVERTUIGINGENBALANS
De Balans bevat 13 paren Kernovertuigingen die basale en vitale thema’s vertegenwoordigen zoals: liefde voor jezelf, vergeving, verbinding met Goddelijke Intelligentie. Af en toe kiest het onderbewuste deze Balans als het systeem klaar is voor een brede, fundamentele verandering in een korte periode.

RELATIEBALANS
Helpt om de uitdagingen, groeimogelijkheden en gaven die de personen binnen een relatie elkaar te bieden hebben te identificeren en te transformeren. Het zet aan tot een gevoel van vrede telkens als de een de aanwezigheid van de ander ziet, hoort of voelt. De Balans kan gebruikt worden met partners, ouder-kind relaties, vriendschappen of welke andere relatie ook. Je kan deze Balans alleen doen met mij als Facilitator, of samen met de iemand anders.

BALANS VOOR HECHTING AAN HET LEVEN
Het trauma van de geboorte en de angst voor de dood zijn twee machtige aspecten van het menselijk bestaan. Met deze Balans gebruik je je ademhaling om de beperkende impact van deze invloeden op je leven te herprogrammeren. Door je ademhaling heen en weer te sturen tussen twee krachtcentra van het lichaam, transformeer je stress die geassocieerd is met je ervaring van geboorte en je perceptie van dood.

 

Naast de Balansen zijn er andere onderdelen die we kunnen inzetten:

BOODSCHAPPEN
Vaak hebben de omstandigheden die wij tegenkomen in het leven een boodschap voor ons. Hebben we de boodschap ontvangen en deze geïntegreerd dan veranderen de omstandigheden vaak vanzelf, omdat ze hun doel gediend hebben.

PLAATSVERVANGING
Met plaatsvervanging creëren we een ‘koppeling’ met het hoger bewustzijn van degene die de verandering zal ervaren. Dit stelt ons in staat om te werken met iemand die niet kan deelnemen. Bijvoorbeeld: jonge kinderen, familieleden en/of geliefden die niet meer in de fysieke wereld zijn.

BESEFPUNTEN
We werken met 12 energiepunten op het lichaam die afgeleid zijn van de oude Chinese acupunctuur. Elk punt staat voor belangrijke overtuigingen en geeft je waardevolle informatie over hoe die overtuigingen jezelf beperken in een bepaalde situatie.

Het is mogelijk om in 3 termijn te betalen van €617,- of in 6 termijnen van €309,-. Mocht je hier gebruik van willen maken laat dit dan even weten bij je aanmelding.

Ik zie je en je bent meer dan welkom
We gaan KOMENDE 6 MAANDEN:INTEGREREN én GROEIEN,VERDIEPEN én VERBINDEN,HELEN én MANIFESTEREN.expect magic. Align with magic. Receive magic.
Ik wil me aanmelden