Wat is PSYCH-K®

PSYCH-K® is een eenvoudige, krachtige en effectieve methode om belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau te transformeren in ondersteunende overtuigingen. Door je overtuigingen te veranderen, veranderd de uitdraai van je leven mee.

over PSYCH-K®

Wat kan het voor jou betekenen

Heb je het gevoel dat je leven soms is als een auto die je bestuurt met één voet op het gaspedaal en één op de rem? Dan is er waarschijnlijk een conflict tussen je bewuste doelen (bijvoorbeeld ‘Ik wil leven op mijn eigen voorwaarden’) en je onderbewuste overtuigingen (‘Ik ben verantwoordelijk voor het geluk van anderen’). Zo’n conflict kan zich manifesteren in relaties, werk, zelfrespect, sport, seksualiteit, overvloed en zelfs lichamelijke gezondheid. Mentale/bewuste inspanningen zijn dan waarschijnlijk niet voldoende om de flow te vinden die je zoekt.

PSYCH-K® werkt anders. Het is een vorm van toegepaste spiritualiteit. Het geeft je toegang tot een bron van innerlijke wijsheid en kracht, én het helpt je om dit op een praktische wijze in te zetten:

Hoe PSYCH-K® werkt

We bespreken kort het doel dat je wilt bereiken. Dat kan gaan over gezondheid, werk, relaties, zelf-liefde, spiritualiteit of ieder ander doel dat voor jou belangrijk is. Daarna vinden we de onderbewuste overtuigingen die cruciaal zijn voor het bereiken van dit doel. 

Hebben we deze ont-dekt dan begeleid ik je stap voor stap door een zogenoemde Balans. Dit is een eenvoudig en krachtig proces waarmee je de nieuwe overtuiging op onderbewust niveau integreert. 

Geloof je bewust het één maar onderbewust iets anders, dan zal dat altijd voor een innerlijk conflict zorgen. Daarom gebruiken we spiertesten om op een eenvoudige, directe en verifieerbare manier te communiceren met het onderbewustzijn. Uit onderzoek blijkt dat we via spierspanning kunnen testen of we op een dieper niveau geloven wat we zeggen.

Voordat je de doelen of nieuwe overtuigingen integreert controleren we bij je Hogere Bewustzijn of dit veilig en gepast is voor jouw evolutie. Dit doen we door middel van een spiertest. Hierna dan gaan we het veranderingsproces in waarbij je krachtige, positieve en succesvolle programma’s in je onderbewustzijn integreert.

PSYCH-K®

“In 2004 worstelde ik met het schrijven van mijn boek ‘De biologie van de overtuiging’. Driemaal begon ik opnieuw, maar ik strandde elke keer. Ik deed een spiertest waaruit bleek dat mijn onderbewuste mijn pogingen doelbewust saboteerde. Het onderbewuste was bang dat dit boek mijn wetenschappelijke reputatie zou ondermijnen. Het was letterlijk bezig om mijn loopbaan te ‘redden’.

Tijdens een PSYCH-K® Balans herschreef ik deze belemmerende overtuigingen met mijn ideale schrijfproces: snel, makkelijk en plezierig. Ik vergat de Balans en een paar maanden later was het manuscript af. Toen in de laatste zin op papier had gezet, dacht ik bij mezelf: ‘Dat ging snel, makkelijk en zelfs plezierig!’ Verassend genoeg de precieze woorden van mijn PSYCH-K® Balans.”

— BRUCE LIPTON, celbioloog & bestseller auteur


PSYCH-K®

Wat er gebeurt tijdens een Balans

Tijdens een Balans kom je in een hele-brein-staat, een patroon die je ook ziet bij geoefende yogi’s. In deze staat zijn de kwaliteiten van beide hersenhelften geactiveerd. Door deze versterking krijg je toegang tot een groter veld van helderheid en creativiteit. Daarbij vermindert de weerstand tegen verandering in het onderbewuste drastisch.

Wat ga je precies transformeren? Stel je doet een Balans voor de doelovertuiging ‘Ik hou van mezelf’. Je onderbewustzijn scant dan alles in je leven dat jou ervan weerhoud om van jezelf te houden. Dat kan zijn; een traumatische ervaring toen je net geboren was, de boodschap van familieleden dat liefde niet bestaat of pesterijen op school bijvoorbeeld. Je transformeert dus niet alleen de overtuiging, maar ook de perceptie van alle ervaringen die jou ervan belemmerde dit doel (van jezelf houden) te bereiken. Tegelijkertijd gaat je Hogere Bewustzijn naar de versie van jou in de toekomst, die dit probleem al heeft opgelost. Het download de informatie die jij nodig hebt voor dit doel en integreert dit in jouw systeem.

Omdat het onderbewustzijn informatie 1 miljoen keer sneller verwerkt dan het bewustzijn, is het doen van een een Balans vaak snel (enkele minuten) en subtiel. Iedere Balans zorgt voor een blijvende, diepe en waardevolle verandering, die vaak al direct na de Balans voelbaar is.

Klaar om de kracht van je onderbewuste te activeren?

Als je klaar bent om verder te groeien in je leven door een nieuwe staat van flow en welzijn te co-creëren, werk ik graag met je samen.

Transformatie sessie

Ontdek hoe we samen de expressie van jouw volledige levenspotentieel kunnen bevrijden.

Lees verder

Health & wellbeing sessie

Bekijk hoe we het natuurlijk, zelf-helende vermogen van je lichaam kunnen heractiveren.

Lees verder