✨  Neem de leiding over je leven

❤️‍🔥  Diepe transformatie van binnenuit

💃🏼  Haal het beste uit jezelf

Stop die eindeloze mantra van zelftwijfel

Je kent ze vast, de overtuigingen die je zeggen dat ‘je niet goed genoeg bent‘, ‘je het niet kunt‘ of ‘dat anderen je niet leuk vinden‘. Telkens als je nieuwe stappen wilt zetten, voel je je tegengehouden en lukt het niet om vooruit te komen. Je ervaart een innerlijk conflict, alsof je met één voet op het gaspedaal en één voet op de rem leeft.

Je hebt van alles geprobeerd en toch sta je precies waar je een tijdje terug ook stond, terwijl je hunkert naar verandering. Het lukt je niet om verder te komen: om succesvol te zijn binnen je carrière, een liefdevolle relatie te hebben, trouw te zijn aan je hart, vol vertrouwen in het leven te staan, of je passies te volgen.

Verander je overtuigingen, verander je leven

Stel je eens voor hoe het zou zijn om de belemmeringen los te laten en een leven te co-creëren dat in lijn is met jouw verlangens, dromen en ambities. Dat is wat we tijdens een Transform sessie doen. Eindelijk kun je doelgerichte en effectieve stappen nemen richting liefde, geluk, voldoening en succes.

Je gaat een diepe transformatie van binnenuit ervaren, waardoor je in staat bent om je uitdagingen te overstijgen.

Deze verandering hoeft niet moeilijk, langdurig of pijnlijk te zijn, dat wil ik je graag laten ervaren. Door je perceptie van binnenuit te transformeren, ga je veranderingen en nieuwe mogelijkheden zien, zowel in je binnen- als buitenwereld. Je bent geen slachtoffer meer van je omstandigheden. In plaats daarvan co-creëer jij je eigen leven, volgens jouw eigen voorwaarden.

Lees de ervaringen van anderen

“PSYCH-K ® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.”

Dr. Bruce Lipton Ph.D.

Even concreet; hoe gaat het in zijn werk?

We gaan in gesprek over de uitdaging waar je tegenaan loopt of de doelen die je wilt realiseren. Of het gaat over je zelfvertrouwen, werk, liefde, gezondheid, passie, seksualiteit, financiën of gezinsleven. Onderbewuste overtuigingen en patronen liggen ten grondslag aan iedere uitdaging.

Ik luister naar je en hoor welke overtuigingen, patronen of onderbewuste beschermingsmechanismen je in de weg staan. Lange gesprekken over het verleden zijn niet nodig. We focussen op de energie je die wél in je leven wilt, en integreren dit op onderbewust niveau met een PSYCH-K® Balans. Dit zorgt ervoor dat je de oude energie kan loslaten. In de meeste gevallen is deze verschuiving direct merkbaar.

Je voelt dat het nu anders is, lichter. Het negatieve stemmetje is stiller en/of je kunt met vrede terugkijken op een traumatische ervaring. We kijken opnieuw wat er in je leeft en getransformeerd kan worden, totdat je helemaal in vrede bent met de situatie.

Je zult merken dat je dingen die eerder onmogelijk, zwaar of frustrerend voelde, werkelijk anders ervaart. Je hebt nieuwe mogelijkheden voor jezelf geopend en je gaat merken dat je in het dagelijks leven anders reageert, nieuwe stappen gemakkelijker kan zetten en/of andere situaties aantrekt.

Maak een afspraak

Hey, mijn naam is Kelly

Van jongs af aan leefde er een groots visie voor de toekomst in mijn hart, maar om dat te realiseren, moest er veel veranderen. Ik verslond boeken, beluisterde podcasts, probeerde verschillende healing modaliteiten en ondernam actie. Dit bracht me waardevolle inzichten, maar het lukte me niet om mijn nieuwe inzichten écht te integreren in mijn leven. Ik kwam niet verder, en fack, wat was dat frustrerend.

Dat was totdat PSYCH-K® in mijn leven kwam. Eindelijk ontdekte ik iets dat echt werkte! Ik was verbaasd over hoe snel en gemakkelijk PSYCH-K® me hielp om diepgewortelde overtuigingen te transformeren. Als gevolg van mijn nieuwe overtuigingen veranderde mijn leven razendsnel. Niet voor een week, of voor een maand. Nee, dit keer was de verandering blijvend!

Mijn leven kwam in een stroomversnelling en ik transformeerde elk aspect van mijn leven dat niet in lijn was met mijn Hoogste zelf. Ik besefte hoe krachtig we (ja, jij ook!) zijn in het creëren van onze eigen realiteit. Het is echt mogelijk om te veranderen. We zijn zelfs 100% verantwoordelijk voor het leven dat we leiden! Ik leerde een authentiek leven leiden van binnenuit, trouw mezelf. Vol geluk, liefde en vrijheid.

Nu doe ik wat mij het meest gelukkig maakt: Als coach en PSYCH-K® Facilitator help ik vrouwen om hun Hoogte potentieel te ontdekken en te leven. 

Ben je klaar voor de volgende stap

Een PSYCH-K® Transformatiesessie is een fijne manier om voor het eerst met elkaar te werken en te ervaren hoe verassend eenvoudig en krachtig verandering kan zijn. De sessies vinden online plaats via Zoom of in mijn praktijkruimte in Oirschot (Brabant). Je investering hiervoor bedraagt € 195,- (incl. btw) We herprogrammeren gegarandeerd ten minste 1-3 belemmerende overtuigingen in ondersteunende overtuigingen!

Ben je klaar voor de volgende stap?

Laat je gegevens achter en vertel eventueel in een paar zinnen waar je aan wilt werken dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.