Toen ik Kelly voor het eerst over PSYCH-K hoorde was ik sceptisch; is het écht mogelijk om via deze manier overtuigingen te transformeren? Maar, bij de eerste overtuiging was het direct raak. Ik stond echt versteld!”

— Thomas

“Ontzettend bijzonder om te ervaren wat je lichaam je vertelt. Ook al probeer je invloed te hebben, je lichaam, je onderbewuste, spreekt de waarheid. Zo wonderlijk om het verschil te merken na de balansen.

— Annika

“Ik had een hardnekkige overtuiging waar ik veel aan gewerkt had, maar die terug bleef komen. Na de sessie met Kelly is daar zo’n verandering in gekomen. Daar is een bevrijdend gevoel voor terug gekomen.”

— Joke
Wat als...

Niets jou nog langer zou tegenhouden?

Wil je een leven vol verbinding, vrijheid en vol magie, maar heb je het gevoel dat er nog nét iets is dat je tegenhoudt? Misschien loop je wel telkens tegen dezelfde oude patronen aan binnen je relaties, werk, geluk of zelfvertrouwen. Of zijn er bepaalde angsten of onzekerheden die je tegenhouden. Aan wilskracht ontbreekt het je in ieder geval niet, je bent telkens opnieuw vastberaden om “het dit keer écht anders te doen”. En toch lijk je niet echt vooruit te komen…

Je vaste patronen, het kritische stemmetje, je overtuigingen — ze zijn allemaal onderdeel van je onderbewustzijn. Een force of nature dat 24/7 aan het werk is om jou binnen je vaste patronen te houden. Wil je een diepe en blijvende verandering, dan begint dat dus bij de wonderlijke wereld van je onderbewustzijn. Wanneer er een verandering plaatsvind op onderbewust niveau geloof ik dat werkelijk alles mogelijk is. Je energie verhoogt en je trekt de mooiste dingen naar je toe. Wat zou jij doe als alles mogelijk was?

De kracht van jouw

Onderbewustzijn

De neurowetenschap laat ons zien dat 95% van je gedachten, gevoelens en gedrag wordt bepaald door de onderbewuste geest. Als volwassenen leven we onze waarheid dus gebaseerd op de overtuigingen die we in onze jeugd hebben opgedaan. Maar, ondersteunen die overtuigingen jou wel?

“PSYCH-K vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.” – Dr. Bruce Lipton, Celbioloog

Let's imagine

Hoe zou het zijn, als jij...

1.   … niet langer wordt tegengehouden door het kritische stemmetje in je hoofd, en je meer rust en vrede ervaart.

2.   … eindelijk voorbij dat obstakel, die angst of dat vaste patroon kan komen. En er niets meer is dat jouw nog in de weg staat.

3.   … in plaats van dat te doen wat van je wordt verwacht, keuzes maakt vanuit je hart, omdat je de stem van je intuïtie beter hoort.

4. … de weg hebt vrijgemaakt voor een leven vanuit flow en de mooiste dingen naar je toe trekt.

5.   … je de emotionele filters van je onderbewustzijn kan loslaten en je meer liefde voor jezelf, maar ook voor je (toekomstige) lover, dierbaren en eigenlijk heel de wereld om je heen ervaart.

6.   … jouw waarheid leeft. Zelfverzekerd. Krachtig. Stralend. Vol liefde.

Wat is...

PSYCH-K

PSYCH-K® is een eenvoudige methode om overtuigingen en vaste patronen op onderbewust niveau te transformeren. Moderne neurowetenschap en eeuwen oude wijsheid tradities smelten hierin samen. Dit zorgt voor een diepe heling en transformatie. Daarin gebruiken we de wijsheid van jouw hoger bewustzijn en onderbewustzijn om bij de kern te komen. Dat doen we aan de hand van spiertesten. Want, wanneer je bewuste geest een overtuiging heeft die in strijd is met een overtuiging in het onderbewustzijn (bijvoorbeeld: “Ik ben het waard om liefde te ontvangen”), dan geeft dat een verzwakking in je spieren. Dit maakt je spieren tot echte woordvoerders van je onderbewustzijn. Je hoeft dus niet diep in je verleden te graven, en traumatische gebeurtenissen her te beleven. Wanneer we bij de overtuigingen zijn gekomen die jou in de weg staan transformeren we deze aan de hand van Balansen. Een proces waarbij een hele-brein-staat wordt gecreëerd, die het mogelijk maakt om de overtuigingen in je onderbewustzijn te herschrijven. Omdat een balans zo’n 5 tot 10 minuten duurt, kunnen we in een sessie zo’n 3 tot 6 overtuigingen transformeren. De meeste mensen voelen direct een ontspanning wanneer de ondersteunende overtuiging in hun systeem staat en ze merken dat ze anders tegen de situatie aankijken.

Let's release

ben jij klaar voor een werkelijke transformatie?

Transformeer je belemmerende overtuigingen

We hebben along the way allemaal belemmerende overtuigingen opgepikt die ons nu in de weg staan. Denk aan overtuigingen als:

 • “Ik ben niet goed genoeg”
 • “Ik ben het niet waard om liefde te ontvangen”
 • “Ik ben niet [fit, mooi, sociaal, ondernemend, geliefd enz.]”
 • “Ik verwacht dat het slechtste gebeurt.”
 • “Het universum wordt bestuurd door toeval en chaos.”

Aangezien die overtuigingen zich onder je bewustzijn bevinden hebben we vaak niet door dat ze ons besturen. Toch wordt 95% van wat we denken, voelen en doen aangestuurd vanuit onderbewuste overtuigingen. Verander je die overtuigingen, dan veranderd je wereld dus letterlijk mee.

Doorbreek je oude patronen

De overtuigingen in je onderbewustzijn zijn ontzettend sterk en blijven zich vaak zonder dat je het doorhebt in allerlei verschillende situaties in je leven herhalen. Op die manier creëer je — onderbewuste en automatische — patronen die jouw ondersteunen óf saboteren, afhankelijk van je overtuigingen. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld…

 • … de overtuiging hebt: “geld verdienen is voor mij gemakkelijk”. Daardoor zie je overal nieuwe kansen ziet en trekt je gemakkelijk geld aan;
 • … de overtuiging hebt: “relaties werken niet”. daardoor kan je mensen aantrekken die je niet kunt vertrouwen, vind je het lastig om je open te stellen en voel je je oncomfortabel bij het ontmoeten van nieuwe mensen.
 • … de overtuiging hebt: “ik mag geen fouten maken”. Je neemt daardoor niet het risico om je dromen te volgen, je reageert defensief op feedback of bent super perfectionistisch.

Iedere overtuiging dient als een kader dat het gedrag dat voor jou mogelijk is, beperkt en bepaalt. Verander je de onderliggende overtuiging, dan kan patroon niet anders dan mee veranderen. Zo kunnen we patronen die jouw belemmeren dus omzetten in patronen die je juist ondersteunen.

Overwin je angsten of trauma's

Angsten, onzekerheden en/of trauma’s kunnen je ontzettend in de weg staan. Gevoelens als deze kunnen ontstaan zijn vanuit: een heftige gebeurtenis (bewust of onbewust), een overtuiging (bewust of onbewust), of vanuit aangeleerde onderbewuste reacties.

PSYCH-K is een mooie methode om deze gevoelens op onderbewust niveau te transformeren zonder dat je een traumatische ervaring hoef her te beleven. Tijdens het doen van je balansen zul je direct een verschil voelen en merk je dat je met een compleet andere bril tegen te situatie aankijkt.

Verbeter of versterk je relaties

Wanneer er op onderbewust (en energetisch) niveau iets tussen twee personen in staat kan dit een grote invloed hebben op de relatie. Met een Relatiebalans verdiepen we het begrip tussen twee personen door de onderwerpen die hen uitdagen te identificeren en te transformeren. Dit kan worden gedaan met partners, ouders, kinderen, overleden dierbaren, vriendschappen, werkgevers of welke andere relatie ook. Deze Balans zorgt voor een vrede telkens als je de aanwezigheid van de ander ziet, hoort of voelt.

De balans kan samen met de persoon gedaan worden. Maar in de meeste gevallen doe je deze Balans alleen, samen met mij als Facilitator.

Je bewustzijn vergroot en versterkt

 • Je bent beter afgestemd op je intuïtie aangezien er geen belemmerende meer tussen staan.
 • Je laat steeds meer laagjes los waardoor je vibratie verhoogd en je bewustzijn groeit.
 • Je ontvangt boodschappen en inzichten van je Hogere Zelf.
Geen standaard coaching

Wat maakt het zo krachtig?

Je onderbewustzijn en Hogere Zelf laten aan de hand van de spiertesten zien wat aandacht nodig heeft en waar je mag loslaten en mag groeien. Dit maakt het een ontzettend waardevol, diepgaand en helend proces.

De meeste mensen ervaren al tijdens het doen van de Balansen dat er een verandering aan het plaatsvinden is. Direct na de Balansen voel je over het algemeen een gevoel van rust en merk je al dat je anders tegen de situatie aankijkt. Dingen die eerder misschien onmogelijk leken, kunnen nu volkomen logisch lijken.

Je onderbewustzijn gaat vóór je aan het werk in plaats dat het tegen je werkt. En, aangezien 95% van wat we denken, voelen en doen door je onderbewuste geest wordt aangestuurd heb je daar flink profijt van. Het zorgt ervoor dat dingen — automatisch en onderbewust —aantrekt. Alles lijkt veel gemakkelijker te gaan en je leeft veel meer vanuit flow.

Ook is blijf versteld staan van wat er allemaal mogelijk is tijdens de sessies en wat voor transformaties plaatsvinden. Ik ben er werkelijk van overtuigd dat PSYCH-K in ieder obstakel dat je tegenkomt een enorm verschil kan maken. Twijfel je of ik iets voor jou kan beteken? Plan dan gerust een call in om dit samen te bespreken.

love notes
love notes
Boek een ...

losse sessie — €85

Een losse PSYCH-K sessie van 1,5 uur


We onderzoeken jouw knelpunten en kijken naar wat je wél wilt


Je ontvangt boodschappen van je onderbewustzijn en Hogere zelf


We transformeren 3-6 belemmerende overtuigingen


We testen of de nieuwe overtuigingen in je systeem zitten


Je krijgt een opdracht mee om het proces te versterken

Plan direct je eerste sessie
Boek een ...

release traject — €990

Online deep dive in jouw belangrijkste doelen en obstakels (1,5 uur)


6 PSYCH-K sessies verdeeld over 6 maanden (6x 1,5 uur)


6 online PSYCH-K sessies verdeeld over 6 maanden (6x 30 min)


Maandelijkse oefeningen: visualisaties, meditaties & schrijfoefeningen


Ik blijf afgestemd op jouw thema’s en houd je op de hoogte via Whatsapp


Een werkelijke transformatie aan het eind van de 6 maanden ✨

Dit wil ik!
Veelgestelde vragen

Wellicht staat jouw vraag ertussen

Dat verschil per persoon. Een Balans kan 5 tot 15 minuten duren en is snel en eenvoudig. Afhankelijk van het thema waar je aan wilt werken kunnen we meerdere overtuigingen in één sessie aanpakken. We kunnen in de eerste sessie dus al direct een aantal overtuigingen transformeren.

Onderzoek door neurowetenschapper Jeffrey L. Fannin, Ph.D., een expert in het gecomputeriseerd in beeld brengen van de hersenen, laat zien dat een PSYCH-K®Balans een radicale verandering van de hersenactiviteit (EEG) teweegbrengt, die leidt tot een uitgebalanceerd energiepatroon van hersengolven die de hele-brein-staat wordt genoemd. Het laat de waarde van deze hele-brein-staat zien en het laat zien hoe dit een rol speelt in de evolutie van het menselijk bewustzijn.

Hieronder vind je de onderzoeken:

Je stelt je nu misschien allerlei technische, complexe spiertesten voor, maar ze zijn eigenlijk heel simpel. Je strekt een arm uit, waarna ik zachte druk uitoefent om te kijken of de spier voldoende energie heeft om de druk te weerstaan. Is dat niet het geval, dan kan er sprake zijn van een blokkade, zoals stress of de afwezigheid van een ondersteunende overtuiging.

Leuk weetje: De nauwkeurigheid van een spiertest komt overeen met het handmatig meten van je bloeddruk. Een methode die jarenlang met veel succes is gebruik!

Dit is een proces ontworpen om een hele-brein-staat te creëren. Deze hele-brein-staat zie je terug bij zeer geoefende yogi’s. Het is bij uitstek geschikt om het onderbewuste te her-programmeren met nieuwe ondersteunende overtuigingen die je doelen ondersteunen in plaats van blokkeren. Er zijn verschillende laagdrempelige Balansen die 5-15 minuten kunnen duren. De Balansen zijn dus eenvoudig en snel.

Take care of your MIND and in will take care of  YOU

Maak een afspraak