PSYCH-K® sessie
BLIJF je VASTLOPEN in bepaalde THEMA'S? TRANSFORMEER belemmerende overtuigingen in ONDERSTEUNENDE OVERTUIGINGEN op ONDERBEWUST NIVEAU en CREËER nieuwe mogelijkheden voor JEZELF.
Maak een afspraak

We leven vaak met het onjuiste idee datinzicht + doorzettingsvermogen = verandering

Als dat dan niet lijkt te werken zijn we teleurgesteld is onszelf en ons vermogen om te veranderen. We vormen de overtuiging dat verandering lastig is, veel tijd kost, pijn moet doen of zelfs niet voor ons in weggelegd. Hoe komt dat toch?

Vaak weten we met ons bewustzijn wel wat we willen, maar zonder de ondersteuning van het onderbewustzijn kan het leven voelen als een doorlopend gevecht, dat je regelmatig verliest. Dat komt omdat het onderbewustzijn meer dan een miljoen keer krachtiger is, en verantwoordelijk is voor 95% van je gedachten, gevoelens en gedragingen.

Voor een verandering die tot op celniveau werkt is het nodig dat alle niveaus van je bewustzijn in overeenstemming zijn. Het bewustzijn bepaald dan je doelen en het onderbewustzijn is een grote uitvoerende kracht die je helpt om dat te bereiken. Gebeurt dat niet dan is het tijd voor een Balans.

Lees meer over PSYCH-K®

Breng je bewustzijn en onderbewustzijn met elkaar op één lijn en laat die force of nature van je onderbewustzijn voor je werken

Tijdens een PSYCH-K® sessie transformeren we de overtuigingen die jouw in de weg staan om daar te komen waar je wilt zijn.

  1. We kijken samen naar wat je wél wilt. De energie van de oplossing in namelijk een heel andere energie dan die van het probleem.
  2. Aan de hand van spiertesten communiceren met het onderbewustzijn en testen we of je onderbewustzijn in lijn ligt met waar je naartoe wilt.
  3. Is dit niet het geval dan transformeer je dit met een Balans. Omdat het onderbewustzijn een enorme verwerkingscapaciteit heeft, geeft dit een krachtig en blijvend resultaat.
  4. Met je actiestappen zet je de transformatie in de wereld. Deze actiestappen worden mogelijk omdat je nu voelt en gelooft dat je het wél kan.
Maak een afspraak

MARIA, psycholoog

“Ik heb een sessie psych-k gedaan met Kelly en ik raad het iedereen van harte aan. Ik voelde me direct op mijn gemak. Vooraf had ik diverse overtuigingen in gedachte en Kelly hielp mij heel kundig om te bepalen welke daarvan de meest relevante waren. De thema’s hadden te maken met zelfaccepatie en vertrouwen. De sessie zelf was heel prettig. Ik merkte ook dat Kelly het werk met veel plezier doet. Tijdens en na de sessie voelde ik me direct een stuk lichter en sindsdien ervaar ik meer rust en vertrouwen. Dank Kelly, voor deze mooie ervaring!”


Losse PSYCH-K® sessie

Ervaar wat PSYCH-K® voor je kan doen en transformeer 1-3 belemmerende overtuigingen in ondersteunende overtuigingen.

  • 90 min. PSYCH-K® sessie
  • Op locatie of online via Zoom
  • Blijvende transformatie

€125,-

Boek nu

4 PSYCH-K® sessies

Transformeer 1 á 2 belangrijke thema’s in jouw leven en overkom eíndelijk de obstakels waar je misschien al een tijdje mee stoeit.

  • 4x 90 min. PSYCH-K® sessie
  • Op locatie of online via Zoom
  • Blijvende transformatie

€500,-   €470,-

Boek nu

De actiestappen worden mogelijk omdat je na het doen van de balansen voelt en gelooft dat je het wél kan. Als je gelooft dat iets geen zin heeft, dan is het heel moeilijk om jezelf te motiveren om van de bank te komen. Maar als je denkt: ‘h dit is zinvol, dit kan ik wel, dit is leuk’ dan wordt het heel gemakkelijk om de juiste stappen te gaan zetten.

Nee, dat is absoluut niet erg. Dat is zelfs volkomen normaal. Je overtuigingen liggen namelijk opgeslagen in het onderbewuste, daardoor zijn we ons hier vaak niet bewust van. Om belemmerende overtuigingen te transformeren kijken we vooral naar waar tegenaan loopt en dat wat je wél wilt. Je hoeft dus niet diep te graven naar de exacte belemmerende overtuiging en de oorzaak daarvan.

Tijdens de sessie neem ik je helemaal mee langs alle stappen en leg ik bij iedere stap uit wat we gaan doen. Voor de sessie maakt het dus niet uit als je niet precies weet wat het allemaal is. Geef je er maar gewoon aan over en laat je onderbewuste het werk doen. Hier lees je eventueel wat meer over de PSYCH-K® methode

In PSYCH-K is spiertesten de manier van communiceren met het onderbewustzijn. Als we samen in dezelfde ruimte waren, zou je je arm naar de zijkant uitstrekken waarna ik zachtjes op je pols zou duwen om een sterke of zwakke respons te bepalen. In het geval van een online sessie gebruiken we Plaatsvervanging om een ‘koppeling’ te maken tussen onze systemen. Zo kan ik diezelfde spiertesten voor jou op afstand uitvoeren. Naast het spiertesten zal je alles in een sessie op afstand hetzelfde ervaren als in een persoonlijke sessie.

Ben je klaar om jouw onderbewuste obstakels te doorbreken en te transformeren wat je uitzendt én aantrekt?
Maak een afspraak