Belemmerende overtuigingen staan jou — of je cliënten — in de weg.

Je merkt dat belemmerende patronen zich blijven herhalen en dat jij — of je cliënten — wordt tegengehouden door een bepaalde mindset. Je bent op zoek naar een methode om dat te transformeren. Wellicht heb je al verschillende benaderingen geprobeerd, maar tot nu toe heb je nog niet de gewenste resultaten behaald. Het kan zijn dat je het gevoel had dat er iets ontbrak, of dat de veranderingen die op een diep niveau geïntegreerd werden. Je bent opzoek naar een effectieve methode die je daadwerkelijk helpt om een blijvende verandering teweeg te brengen. Een eenvoudige methode waarmee je echt vooruitgang boekt, in je eigen leven of dat van je cliënten.

Innerlijke transformatie en empowerment voor jou en de mensen om je heen.

Hoe zou het zijn als je werkelijk iedere belemmerende overtuiging zou kunnen transformeren naar een krachtige ondersteunende overtuiging? Dit is precies wat je tijdens de PSYCH-K® Basisworkshop leert. Een eenvoudige, krachtige en effectieve methode voor je eigen transformatie proces of dat van je cliënten. Overweeg je om zelf PSYCH-K® Facilitator te worden maar wil je weten wat je kan verwachten? Of twijfel je of deze methode bij jou past?

Dan kan fijn zijn om eerst zelf een volledige PSYCH-K® sessie te ervaren voordat je begint aan de Basisworkshop. Tijdens een introductiesessie kun je ervaren hoe de technieken werken en welke impact het op je leven heeft. Bovendien kan je alvast de kunst afkijken!

“PSYCH-K ® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.”

Dr. Bruce Lipton Ph.D.

Hey, mijn naam is Kelly

Als coach en PSYCH-K® Facilitator help ik cliënten om voluit hun eigen leven te creëren en hun potentie te vervullen. Daarnaast assisteer ik Paula van der Werff tijdens de PSYCH-K® Basisworkshop en begeleid ik een aansluitende challenge.

Ik heb zelf de kracht van PSYCH-K® ervaren in mijn eigen leven. PSYCH-K® is voor mij het grootste geschenk geweest en het heeft mij de sprankeling in mijn ogen weer teruggegeven. Diezelfde transformatie zie ik bij de mensen waarmee ik werk en ik gun jou hetzelfde. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze transformatie en ik gun jou hetzelfde. Daarom geef ik PSYCH-K® met heel veel liefde door aan jou. Iedereen heeft namelijk de kracht om zijn eigen leven te transformeren.

Ben jij klaar om de mogelijkheden van PSYCH-K® te ontdekken en te benutten?

Plan jouw PSYCH-K® introductiesessie

Tijdens een introductiesessie ga je deze krachtige methode zelf ervaren. Samen werken we aan een persoonlijke uitdaging of een doel dat je wilt bereiken. Tijdens de sessie maak je alvast kennis met het spiertesten en de twee Balansen die je tijdens de Basisworkshop gaat leren. Zo weet je wat je kunt verwachten en kun je bepalen of PSYCH-K® bij je past. Daarnaast kan je de impact van de Balansen ervaren in je binnen- en buitenwereld.Je zult ontdekken hoe PSYCH-K® je kan helpen om beperkende overtuigingen los te laten en nieuwe, positieve overtuigingen te verankeren die je ondersteunen in het bereiken van je doelen.

Besluit je om na de introductiesessie de Basisworkshop te volgen dan ontvang je €75,- korting op het inschrijfgeld.

PSYCH-K® Introductiesessie

 • De sessie duurt 1,5 uur
 • Vind plaats in Oirschot (Brabant)
 • Bonus: het boekje 'Neem de regie over jezelf'
 • Bonus: krijg €75,- korting op het inschrijfgeld

€ 242,- (incl. btw)

Plan een introductiesessie

Laat je eigen ervaring spreken

Gun jezelf de kans om te ontdekken of PSYCH-K® met jou resoneert. Neem de eerste stap op je pad naar een leven vol mogelijkheden door een introductiesessie in te plannen. Geef jezelf de ruimte om te voelen hoe de methode werkt, welke impact het op je eigen leven heeft en te bepalen of dit aansluit bij wat je zoekt. Ik sta klaar om al mijn PSYCH-K® kennis en ervaring met je te delen. Plan nu jouw introductiesessie en laat je eigen ervaring spreken.

Laat je gegevens achter en vertel eventueel in een paar zinnen waar je aan wilt werken dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

  “Wauw! Deze ervaring blijft mij voor de rest van mijn leven bij. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Kelly en dat heb ik normaal gesproken niet zo snel. Ik deed mijn ogen open en ik voelde gewoon dat het (‘Ik ervaar rust’) daadwerkelijk veranderd was. Na de andere overtuigingen die we hebben getransformeerd zag alles er lichter uit. Ik ben onwijs dankbaar voor de verandering.”

  Mieke

  “De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren. Mijn brein zocht naar oude verhalen. Maar, waar voorheen belemmerende gedachten waren, was er nu leegte. De verhalen waren weg! Mijn brein bleef nog even zoeken maar er was geen fuel meer voor het piekeren, zo bizar. Toen voelde ik, dit werkt!”

  Anne Hospers

  “Ik stapte in de auto, keek in de spiegel en zag hele andere ogen, een hele andere blik! Zo mooi om te ervaren, ik heb echt een paar keer in de spiegel gekeken. Heel bijzonder hoe we met zo’n eenvoudig proces en zo weinig woorden zo diep konden gaan.”

  Dana

  Ik kwam bij Kelly omdat ik een tweestrijd in mezelf voelde over waar ik me nu bevind in het leven. Ik doe voor mijn gevoel te weinig en kan niet meer echt genieten. Tijdens de sessie zag ik in dat ik nog meer op mijn intuïtie mag vertrouwen. Na de sessie voel ik dat ik de nieuwe overtuigingen (‘Ik ben precies daar waar ik moet zijn’ en ‘Ik mag genieten, ik heb het verdient’) echt belichaam. Dat geeft veel rust en vertrouwen.

  Amber Booth

  “Het is opmerkelijk hoe dit mij heeft veranderd. Ik heb nog wel af en toe wat stress door de dag, dat is echter zo veel minder dan het was. Ik ben ook actiever en opgewekter. Ik verwacht weer snel, maar voorzichtig aan, aan het werk te gaan.”

  Wilma

  “Voorafgaand aan de sessies lukte het me niet om mezelf en mijn bestaansrecht te erkennen. Ik stond mijn groei flink in de weg. Tijdens de sessies werd ik verrast door de inzichten die spontaan naar boven kwamen. Het issue bleek helemaal niet het daadwerkelijke issue te zijn. Er zat iets onder. Door op te merken wat er in mijn lichaam gebeurde bij de vragen die Kelly stelde kwamen de antwoorden vanzelf. Nu geef ik veel meer aan wat ík wil (en vooral ook wat ik niet wil). Ik geloof nu dat er een enorm potentieel in mij verscholen ligt dat klaar is om losgelaten te worden in de wereld. Dit had ik niet gekund zonder de rust, spontaniteit, het geduld en het enthousiasme van Kelly.”

  Angela