PSYCH-K® Introductiesessie

Voor geïnteresseerde in de Basis Workshop

Heb je interesse in de Basis Workshop PSYCH-K® van de Werff? Maar weet je niet zeker of dit bij je past of wil je het eerst zelf ervaren? Dan kun je bij mij een introductiesessie boeken.

In samenwerking met

Hoe werkt dit?

Tijdens een introductiesessie werk je aan je eigen thema's en maak je kennis met de twee Balansen uit de Basis Workshop, net zoals je in een gewone PSYCH-K® sessie doet. Hierdoor kan je onmiddellijk het effect van de Balansen ervaren in je binnen- en buitenwereld.

Daarnaast krijg je het boek van Paula van der Werff "Neem de regie over jezelf” cadeau. Wanneer je vervolgens besluit de Basis Workshop te volgen ontvang je € 75,- korting van de Werff.

ja, dit wil ik
PSYCH-K®

Is dit voor jou?

Je wilt zelf leren hoe je PSYCH-K® kunt faciliteren. Met jezelf en eventueel ook met anderen. Toch wil je eerst zelf ontdekken of deze methode bij jou past. Kom dan de kracht van PSYCH-K® ervaren tijdens een introductiesessie.

ContactMaak gelijk een afspraak

Selecteer “PSYCH-K® sessie” en kies de gewenste datum. Hierna kan je aanvinken dat het om een introductiesessie gaat.

PSYCH-K® Introductiesessie

  • 90 min. PSYCH-K® sessie
  • Werk aan thema naar keuze
  • Op locatie in Utrecht
  • Boek: Neem de regie over jezelf
  • € 75,- korting op Basis Workshop bij van de Werff

€125,-

contact

Kelly als Facilitator

Ik ben Kelly Kluve, en het is mijn missie om jou te helpen je krachten te herwinnen, weer te leren vertrouwen op je innerlijke kompas en te gaan leven vanuit jouw authentieke kern: Liefdevol, intuïtief en krachtig. Als we dat doen dan laten we de planeet een stukje mooier achter dan hoe we ‘m vonden. Je kan je voorstellen; iedere keer als dat gebeurt maakt mijn eigen hart ook een sprongetje!