PSYCH-K® Health & wellbeing sessies

Lichamelijke klachten hebben altijd een mentale- en spirituele kern. Met de Health & wellbeing sessies luisteren we naar de klacht om bij de kern te komen. Met als doel om het natuurlijke zelf-helende vermogen van je lichaam te her-activeren.

Het onderbewustzijn stuurt je cellen aan

Je overtuigingen beïnvloeden continu je gezondheid. Stel, dat een conflict in je leven, op werk, in je relatie of familie zwaar op de maag voelt, je kunt het niet verteren. Waar denk je dat je onderbewustzijn de aandacht naartoe stuurt? Exact, naar de maag. Het maakt voor het onderbewustzijn niet uit of er iets fysieks in de maag zit dat niet verteerd kan worden of dat dit gaat om een emotie of ervaring. Beide leiden tot exact dezelfde fysiologische reactie. 

Het onderbewustzijn krijgt het signaal dat er iets niet verteerd kan worden, dus wat doet het? Het produceert extra cellen en maagsappen, zelfs als de maag leeg is. Als zo’n situatie maanden of zelfs jaren op de achtergrond door sluimert zorgt dat voor een continue overproductie van cellen, met alle gevolgen van dien.

Naast dat het onderbewustzijn onze belemmerende overtuigingen, patronen en traumatische ervaringen managet, stuurt het ook het autonome zenuwstelsel aan. Alles in je lichaam dat niet bestuurd wordt door je bewuste geest, wordt bestuurd door je onderbewuste geest. Wanneer je dus werkt met je onderbewustzijn werk je met elk deel van jezelf, inclusief je biologie. Elke verandering in je overtuigingen zorgt voor een verandering op celniveau.

Epigenetica: de nieuwe kijk op gezondheid

Vanuit de klassieke benadering heb je gezondheidsklachten en doe je er alles aan om deze klachten te bestrijden. Vanuit de meer holistische benadering zien we de gezondheidsklacht als het symptoom. Iets in jouw leven zorgt ervoor dat er een fysiologische reactie wordt geactiveerd dat voor deze klachten zorgt. Dat is wat we willen ont-dekken en transformeren. 

Daardoor zien we de klacht niet als iets dat we moeten verslaan, vernietigen en tot zwijgen moeten brengen. Integendeel, we benaderen de klacht juist als boodschapper, als iets dat je innerlijke wijsheid je probeert te vertellen. Over jouw manier van leven die zorgt voor een fysiologische reactie die jouw gezondheid en welzijn in de weg staat.

Tijdens de sessies werken samen we met je verschillende bewustzijnsniveaus — Je onderbewustzijn, je bewustzijn en je Hogere bewustzijn. Daarmee ont-dekken en transformeren we de overtuigingen en percepties, die aan de basis van gezondheidsklachten liggen.

Het kan zijn door de onderliggende overtuigingen en percepties te veranderen, de symptomen verdwijnen  of de symptomen dusdanig verzacht dat de klassieke geneeskunde resultaten kan boeken.

PSYCH-K®

Hoe zien de sessies eruit?

Tijdens de PSYCH-K® sessies kijken we naar wat er in jouw leven voor zorgt dat de klachten worden geactiveerd. We gebruiken verschillende technieken om te communiceren met jouw onderbewustzijn en met je intuïtieve wijsheid. Heb je een boodschap ont-dekt, dan begeleid ik je stap-voor-stap door een Balans. Dit is het transformatieproces waarmee je de boodschap op onderbewust niveau integreert.

Dit is een eenvoudige, krachtige en efficiënte methode om direct naar de kern van een klacht te gaan. Toch is dat niet altijd gemakkelijk. Het vraagt je om écht naar jezelf te luisteren en verantwoordelijkheid te nemen in je eigen leven. Deze weg vraagt je om kwetsbaar te zijn, om bereid te zijn jezelf te leren kennen. Het vraagt je om je zwaktes, schaduwkanten of simpelweg de dingen die je niet leuk vind aan jezelf onder ogen te komen. en het vraagt om de bereidheid om daar verandering in te brengen. 

Het leven overkomt je niet. Op onderbewust niveau ben je het continu aan het co-creëren.Door verantwoordelijkheid te nemen en nieuwsgierig te blijven, ga je het grote geheel begrijpen en zie je de synchroniciteit van alles. Het universum wordt je beste bondgenoot en het spant samen om een realiteit van gezondheid en geluk te creëren.

LOSSE PSYCH-K® SESSIE

Maak kennis met PSYCH-K® en ervaar wat de Balansen kunnen doen voor jouw gezondheid en welzijn.

  • 90 min. PSYCH-K® sessie
  • Op locatie of online via Zoom
  • Holistische benadering

€125,-

Boek nu

4 PSYCH-K® sessies

Gun jezelf de ruimte om de onderliggende oorzaken van je klachten te ont-dekken en transformeren.

  • 4x 90 min. PSYCH-K® sessie
  • Op locatie of online via Zoom
  • Holistische benadering

€500,-   €470,-

Boek nu

9 PSYCH-K® sessies

Committeer je aan een optimale gezondheid en welzijn; dat gaat verder dan de afwezigheid van symptomen.

  • 9x 90 min. PSYCH-K® sessie
  • Op locatie of online via Zoom
  • Holistische benadering

€1125,-   €999,-

Boek nu

Anoniem

“Ik kwam bij Kelly omdat ik benieuwd was of haar methode iets kon betekenen voor mijn Multiple Sclerose (MS). De boodschappen die omhoog kwamen waren bijzonder en richting het eind van de sessie voelde ik een sensatie in mijn (verlamde) benen. Dit had ik lange tijd niet meer ervaren. Mijn warme benen zijn nog twee dagen gebleven en ik heb voor het eerst in lange tijd heerlijk geslapen. Ik ben benieuwd naar wat er in de volgende sessies omhoog gaat komen!”


Isabella

“Ik had ontzettend veel last van menstruatiekrampen. Tijdens de sessies kwamen we erachter wat hier de oorzaak van was. Dit was ongelofelijk maar het viel zo op z’n plaats. Doordat mijn vader op jonge leeftijd is overleden was ik het vertrouwen in ‘een natuurlijke cyclus’ kwijtgeraakt. Daardoor is ook mijn eigen cyclus verstoord geraakt. Tijdens de sessies hebben we onder andere dit vertrouwen hersteld. De menstruatie na de eerste sessie merkte ik al een groot verschil in de mate van pijn.