Kelly kluve

PSYCH-K® Transform sessies

Je voelt je tegengehouden door belemmerende overtuigingen

Je voelt dat de manier waarop je nu leeft niet overeenkomt met wie je werkelijk bent en hoe je in het leven wilt staan. Je verlangt naar verandering. Maar telkens als je nieuwe stappen wilt zetten, voel je je tegengehouden door iets ongrijpbaars: belemmerende overtuigingen. Je ervaart een innerlijk conflict, alsof je met één voet op het gaspedaal en één voet op de rem leeft. Het stemmetje in je hoofd vertelt je dat je niet goed genoeg bent, dat je het niet kunt, of maakt zich druk over wat anderen van je vinden.

Daardoor sta je precies waar je een tijdje terug ook stond, terwijl je hunkert naar verandering. Het lukt je niet om verder te komen: om succesvol te zijn binnen je carrière, een liefdevolle relatie te hebben, je vitaal en energiek te voelen, blij te zijn met wie je bent, of je vreugde te volgen.

Je wilt een leven dat aansluit bij jouw verlangens, maar het lukt je niet om daar te komen. Je hebt veel inspanningen geleverd met coaches, psychologen, healers, doorzettingsvermogen, affirmaties en meer, maar zonder het gewenste resultaat.

Transformatie coach
PSYCH-K sessie

Hoe zou het zijn om de regie over je eigen leven te hebben?

Stel je eens voor hoe het zou zijn om de belemmeringen los te laten en een leven te co-creëren dat in lijn is met jouw verlangens, dromen en ambities. Dat is wat we tijdens een Transform sessie doen. Eindelijk kun je doelgerichte en effectieve stappen nemen richting liefde, geluk, voldoening en succes.

Je gaat een diepe transformatie van binnenuit ervaren, waardoor je in staat bent om je uitdagingen te overstijgen.

Deze verandering hoeft niet moeilijk, langdurig of pijnlijk te zijn, dat wil ik je graag laten ervaren. Door je perceptie van binnenuit te transformeren, ga je veranderingen en nieuwe mogelijkheden zien, zowel in je binnen- als buitenwereld. Je bent geen slachtoffer meer van je omstandigheden. In plaats daarvan co-creëer jij je eigen leven, volgens jouw eigen voorwaarden.

Plan een discovery call

Transformeer belemmerende overtuigingen naar nieuwe positieve overtuigingen op een eenvoudige, krachtige en effectieve manier.

Tijdens een Transform sessie help ik je om bij jezelf te blijven en antwoorden te vinden die eerder onzichtbaar waren. We maken daarbij gebruik van PSYCH-K®, een methode waarmee je overtuigingen en percepties die je over jezelf en de wereld hebt, kunt veranderen. Daarvoor werken we met je onderbewustzijn, het deel van de geest dat zich onder je bewustzijn bevindt.

Stel dat je denkt dat je niet goed genoeg bent. Met PSYCH-K® kun je deze overtuiging veranderen in een positieve overtuiging, zoals ‘Ik ben goed zoals ik ben’. Omdat je onderbewustzijn een grote invloed heeft op je leven, heeft het veranderen van je overtuigingen een grote impact op je leven en hoe dat zich ontvouwt.

Aan het eind van de sessie heb je overtuigingen getransformeerd, is je perceptie veranderd en voel je je anders. Dit opent nieuwe mogelijkheden in je binnen- en buitenwereld. Je zult merken dat je in je dagelijks leven anders reageert, nieuwe stappen gemakkelijker gaan en dat je andere situaties aantrekt.

Boek jouw Transform sessie

 • De sessie duurt 1,5 uur
 • In Oirschot (Brabant) of online via Zoom
 • Geen langdurige gesprekken over het verleden
 • We kijken naar wat je nu nodig hebt
 • Blijvende verandering van binnenuit
 • Effect in je binnen- en buitenwereld

€ 195,-

Plan een discovery call

Ben je klaar voor een grotere transformatie en wil je in een paar sessies de patronen die je klein houden doorbreken? Kijk dan of Evolve of Bloom bij je past, of plan een kennismakingsgesprek.

1

Innerlijke wijsheid

Verbind met je innerlijke wijsheid en zie oplossingen die eerder onzichtbaar waren.

2

Diepe transformatie

Integreer de wijsheid in je onderbewustzijn en verander je perspectief.

3

Nieuwe mogelijkheden

Neem stappen die voorheen niet mogelijk waren en zie de verandering in je leven.

Kelly kluve

Hey, mijn naam is Kelly Kluve. Ik ben coach en PSYCH-K® Facilitator.

Ik weet hoe het is om je levenskracht kwijt te raken én weer terug te vinden. Als ik terugkijk naar de vrouw die ik was, is het bijna alsof ik haar niet herken. Ik was zo druk geweest met ‘het juiste’ doen dat ik de verbinding met mezelf en mijn lichaam was kwijtgeraakt. Ik onderdrukte mijn gevoelens, worstelde met negatieve gedachten en voelde mij continu tegengehouden.

Op het moment dat ik de sleutel tot verandering vond, transformeerde mijn hele leven. Ik begon mijn vreugde te volgen en voluit te leven. Ik herontdekte mezelf en vond de glinstering in mijn ogen terug. Ik kwam thuis bij mezelf. Deze transformatie is mijn grootste geschenk geweest. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de wereld met nieuwe ogen bekijk en het zoveel rijker ervaar. Dat gun ik jou ook.

Ik wil je een ruimte bieden waarin je je veilig en begrepen voelt. Waarin je alles kan bespreken en laten zien, in je diepste pijn of je grootste verlangen. Een ruimte waarin je (opnieuw) contact maakt met jouw antwoorden en daar je nieuwe werkelijkheid van maakt.

Plan een discovery call

“Wauw! Deze ervaring blijft mij voor de rest van mijn leven bij. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Kelly en dat heb ik normaal gesproken niet zo snel. Ik deed mijn ogen open en ik voelde gewoon dat het (‘Ik ervaar rust’) daadwerkelijk veranderd was. Na de andere overtuigingen die we hebben getransformeerd zag alles er lichter uit. Ik ben onwijs dankbaar voor de verandering.”

Mieke

“De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren. Mijn brein zocht naar oude verhalen. Maar, waar voorheen belemmerende gedachten waren, was er nu leegte. De verhalen waren weg! Mijn brein bleef nog even zoeken maar er was geen fuel meer voor het piekeren, zo bizar. Toen voelde ik, dit werkt!”

Anne Hospers

“Ik stapte in de auto, keek in de spiegel en zag hele andere ogen, een hele andere blik! Zo mooi om te ervaren, ik heb echt een paar keer in de spiegel gekeken. Heel bijzonder hoe we met zo’n eenvoudig proces en zo weinig woorden zo diep konden gaan.”

Dana

Ik kwam bij Kelly omdat ik een tweestrijd in mezelf voelde over waar ik me nu bevind in het leven. Ik doe voor mijn gevoel te weinig en kan niet meer echt genieten. Tijdens de sessie zag ik in dat ik nog meer op mijn intuïtie mag vertrouwen. Na de sessie voel ik dat ik de nieuwe overtuigingen (‘Ik ben precies daar waar ik moet zijn’ en ‘Ik mag genieten, ik heb het verdient’) echt belichaam. Dat geeft veel rust en vertrouwen.

Amber Booth

“Het is opmerkelijk hoe dit mij heeft veranderd. Ik heb nog wel af en toe wat stress door de dag, dat is echter zo veel minder dan het was. Ik ben ook actiever en opgewekter. Ik verwacht weer snel, maar voorzichtig aan, aan het werk te gaan.”

Wilma

“Voorafgaand aan de sessies lukte het me niet om mezelf en mijn bestaansrecht te erkennen. Ik stond mijn groei flink in de weg. Tijdens de sessies werd ik verrast door de inzichten die spontaan naar boven kwamen. Het issue bleek helemaal niet het daadwerkelijke issue te zijn. Er zat iets onder. Door op te merken wat er in mijn lichaam gebeurde bij de vragen die Kelly stelde kwamen de antwoorden vanzelf. Nu geef ik veel meer aan wat ík wil (en vooral ook wat ik niet wil). Ik geloof nu dat er een enorm potentieel in mij verscholen ligt dat klaar is om losgelaten te worden in de wereld. Dit had ik niet gekund zonder de rust, spontaniteit, het geduld en het enthousiasme van Kelly.”

Angela

Plan een Transform sessie en overstijg de grenzen van wat mogelijk is in jouw leven.

Ik geloof dat jij de kracht in je hebt om jouw potentieel te vervullen. Ik ben er om je te faciliteren in het ontsluiten en benutten van deze kracht. Ben je klaar om de grenzen van wat mogelijk is voor jezelf te verleggen? Plan een Transform sessie in en transformeer jouw uitdaging naar liefde en geluk.

Plan een discovery call

Life Coach & PSYCH-K® facilitator

Transformatie

Transformeer je diepgewortelde overtuigingen en gedragspatronen snel en effectief.

Belichaming

Luister naar de signalen van je lichaam, belichaam jezelf volledig en kom in je kracht.

Empowerment

Neem ownership, volg je vreugde en leef je leven op jouw manier.

Een holistische methode gebaseerd op cutting-edge wetenschap om je potentie te vervullen

Je wilt dat je leven een reflectie is van jouw levenskracht en unieke visie. Maar, wanneer je daarvoor gaat, staan belemmerende overtuigingen, kritische stemmetjes en saboterende gedragspatronen in je weg. Je voelt je tegengehouden en minder jezelf. Je staat precies op dezelfde plek als een tijdje terug, terwijl je hunkert naar verandering. 

Wat als je deze uitdagingen achter je zou kunnen laten en volledig je eigen leven zou kunnen leiden?

Dit is veel eenvoudiger dan je waarschijnlijk denkt. We hebben geleerd dat het veranderen van diepgewortelde overtuigingen lang duurt, pijnlijk is en veel moeite kost, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Tijdens de coaching sessies werken we met PSYCH-K®. Dit is een methode die werkt vanuit energiepsychologie waardoor het mogelijk is om overtuigingen, patronen en stress in enkele minuten te transformeren. Dit maakt dat iedere sessie zorgt voor een krachtige transformatie op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.

Ik wil meer weten
onderbewuste overtuigingen

Wil je overtuigingen die je verder helpen in plaats van tegenwerken?

Kies ervoor om in 4 sessies je onderbewuste overtuigingen binnen één categorie in je leven te transformeren met het Evolve programma. Of geef jezelf een totale reset en transformeer de onderbewuste overtuigingen in alle categorieën van je leven met het Bloom programma.

Evolve programma

8 weken 1:1 coaching

Een uitdaging of fysieke klacht houd je weg van een gelukkig leven. Begrijp en transformeer de emotionele oorzaak en zet de uitdaging of klacht om in levenskracht.

Bekijk Evolve

Bloom programma

6 maanden 1:1 coaching

Je haalt niet alles uit jezelf en uit het leven. Daardoor floreert je leven niet. Wat als je tot bloei kon komen en de glinstering in je ogen weer terug kon krijgen?

Bekijk Bloom
Kelly kluve

Hey, mijn naam is Kelly. Ik ben mindset coach en PSYCH-K® facilitator.

Ik weet hoe het is om je levenskracht kwijt te raken én weer terug te vinden. Als ik terugkijk naar de vrouw die ik was, is het bijna alsof ik haar niet herken. Ik was zo druk geweest met ‘het juiste’ doen dat ik de verbinding met mezelf en mijn lichaam was kwijtgeraakt. Ik onderdrukte mijn gevoelens, worstelde met negatieve gedachten en voelde mij continu tegengehouden.

Op het moment dat ik de sleutel tot verandering vond, transformeerde mijn hele leven. Ik begon mijn vreugde te volgen en voluit te leven. Ik herontdekte mezelf en vond de glinstering in mijn ogen terug. Ik kwam thuis bij mezelf. Deze transformatie is mijn grootste geschenk geweest. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de wereld met nieuwe ogen bekijk en het zoveel rijker ervaar. Dat gun ik jou ook.

Ik wil je een ruimte bieden waarin je je veilig en begrepen voelt. Waarin je alles kan bespreken en laten zien, in je diepste pijn of je grootste verlangen. Een ruimte waarin je (opnieuw) contact maakt met jouw antwoorden en daar je nieuwe werkelijkheid van maakt.

Meer over mij

“Wauw! Deze ervaring blijft mij voor de rest van mijn leven bij. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Kelly en dat heb ik normaal gesproken niet zo snel. Ik deed mijn ogen open en ik voelde gewoon dat het (‘Ik ervaar rust’) daadwerkelijk veranderd was. Na de andere overtuigingen die we hebben getransformeerd zag alles er lichter uit. Ik ben onwijs dankbaar voor de verandering.”

Mieke

“De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren. Mijn brein zocht naar oude verhalen. Maar, waar voorheen belemmerende gedachten waren, was er nu leegte. De verhalen waren weg! Mijn brein bleef nog even zoeken maar er was geen fuel meer voor het piekeren, zo bizar. Toen voelde ik, dit werkt!”

Anne Hospers

“Ik stapte in de auto, keek in de spiegel en zag hele andere ogen, een hele andere blik! Zo mooi om te ervaren, ik heb echt een paar keer in de spiegel gekeken. Heel bijzonder hoe we met zo’n eenvoudig proces en zo weinig woorden zo diep konden gaan.”

Dana

Ik kwam bij Kelly omdat ik een tweestrijd in mezelf voelde over waar ik me nu bevind in het leven. Ik doe voor mijn gevoel te weinig en kan niet meer echt genieten. Tijdens de sessie zag ik in dat ik nog meer op mijn intuïtie mag vertrouwen. Na de sessie voel ik dat ik de nieuwe overtuigingen (‘Ik ben precies daar waar ik moet zijn’ en ‘Ik mag genieten, ik heb het verdient’) echt belichaam. Dat geeft veel rust en vertrouwen.

Amber Booth

“Het is opmerkelijk hoe dit mij heeft veranderd. Ik heb nog wel af en toe wat stress door de dag, dat is echter zo veel minder dan het was. Ik ben ook actiever en opgewekter. Ik verwacht weer snel, maar voorzichtig aan, aan het werk te gaan.”

Wilma

“Voorafgaand aan de sessies lukte het me niet om mezelf en mijn bestaansrecht te erkennen. Ik stond mijn groei flink in de weg. Tijdens de sessies werd ik verrast door de inzichten die spontaan naar boven kwamen. Het issue bleek helemaal niet het daadwerkelijke issue te zijn. Er zat iets onder. Door op te merken wat er in mijn lichaam gebeurde bij de vragen die Kelly stelde kwamen de antwoorden vanzelf. Nu geef ik veel meer aan wat ík wil (en vooral ook wat ik niet wil). Ik geloof nu dat er een enorm potentieel in mij verscholen ligt dat klaar is om losgelaten te worden in de wereld. Dit had ik niet gekund zonder de rust, spontaniteit, het geduld en het enthousiasme van Kelly.”

Angela

Ben jij klaar om jouw belemmerende overtuigingen en patronen te transformeren en voluit te leven?

Jouw levenskracht hoeft niet langer beperkt te worden. Boek nu jouw PSYCH-K® transformatie sessie
voor een duurzame verandering van binnenuit. 

Plan een discovery call

Kelly kluve

Contact

Kelly kluve

Leuk dat je in contact wilt komen

Voor vragen kan je het beste mailen naar hello@kellykluve.nl. Heb je meerdere vragen of wil je graag een keer kennismaken? Plan dan vrijblijvend een discovery call in.

Praktijk locatie

De stille wille 100
5091WC Oirschot
Of online via Zoom

Contactgegevens

Plan een discovery call

Kelly kluve

Over Kelly

Hey, leuk je te ontmoeten, mijn naam is Kelly Kluve. Ik ben coach en PSYCH-K® Facilitator, among other things ;)

Na het overlijden van mijn vader ging ik door een donkere periode. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt. Ik realiseerde me dat ik zo druk was geweest met ‘het juiste’ doen dat ik was vergeten om te genieten van het leven. Als ik terugkijk naar de vrouw die ik was, is het bijna alsof ik haar niet meer herken. Ik besefte ook dat ik dit leven niet wil verlaten voordat ik het volledig ervaren heb. Voordat ik de sacred speeltuin heb gespeeld die ons geschonken is: het leven. Ik wil haar volheid proeven, al haar kleuren gezien hebben en alles in me opnemen.

Daar begon mijn soul journey, terug naar mezelf. Ik leerde dat het leven voor mij draait om weten wie je bent en wat je wilt. Om de moed hebben dit te laten zien en het te blijven koesteren. Ik had gemerkt dat dat alleen lukte in een veilige ruimte. Een ruimte waarin ik helemaal mezelf kon zijn. Waarin ik mijn diepste pijn kon delen zonder medelijden en waar mijn verlangens gehoord konden worden zonder oordeel. Een ruimte waarin ik contact kon maken met mijn eigen kracht en de antwoorden in mezelf. Zo’n ruimte leek vrij zeldzaam voor mij. Langzaam aan vond ik die plek in mezelf. Toch lukte het niet om mijn kracht en levenslust terug te vinden.

Kelly kluve
psych-k facilitator

Ik was verstrikt geraakt in overtuigingen en patronen die me ervan weerhielden om te groeien of te veranderen.

 Ik zag in dat ik dit niet kon overwinnen door alleen mijn bewuste geest te gebruiken. Om een andere realiteit voor mezelf te creëren, moest ik het bij de kern aanpakken – het onderbewustzijn. Toen kwam PSYCH-K® op mijn pad. Een eenvoudige, effectieve, bekrachtigende methode om onderbewuste overtuigingen en percepties – die oude denk- en gedragspatronen in stand hielden – te transformeren. Ik begon samen te werken met mijn onderbewuste, en mijn onderbewustzijn werd een krachtige bondgenoot. Ik groeide en ontwikkelde mezelf op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik besefte hoe buitengewoon krachtig het onderbewustzijn is en hoe absoluut nodig het is om dit werk te doen!

Voor het eerst lukte het me om angsten écht te overstijgen, mezelf te omarmen en ‘simpelweg’ te genieten. Ik zag in dat het niet alleen de hoogtepunten zijn die het leven betekenis geven. Ook in de dieptepunten ligt een rijke bron verborgen voor degene die moedig genoeg zijn om die te ontsluiten. Ik leerde om het hele spectrum van emoties en ervaringen te beleven, zonder angst en vanuit liefde. Dat beoefen ik nog steeds. 

Het heeft me wijzer, sterker en liefdevoller gemaakt en ik werd weer blij van de vrouw die ik in de spiegel zag.

Ik voel weer passie voor het leven. Ik voel me vrij om mijn eigen weg te bewandelen, mijn keuzes te maken én daar voluit van te genieten. Vanuit die plek creëer ik een leven voor mezelf dat past bij wie ik werkelijk ben – avontuurlijk, speels, liefdevol, creatief en vrij.

Ik doe niets liever dan anderen helpen om datzelfde te ervaren. Iedereen heeft namelijk de kracht om hun eigen leven te transformeren. PSYCH-K® is daarin mijn grootste geschenk geweest en dat geef ik met heel veel liefde door aan anderen.

Of het nu gaat om het overwinnen van een angst of het terugwinnen van een intentie, ik ben hier om je te helpen het leven te creëren waar je naar verlangt. Laten we samen je vreugde volgen!

Plan een kennismaking
psychk facilitator

The blossom was plucked from its stem on the tree of Life, and they expected it to keep on blooming in the civilized vase on the table.

– D.H. Lawrence

Psych-k facilitator kelly

De opleidingen die ik heb afgerond...

Het leven is mijn grootste leraar geweest (I know, cliché maar zo waar!) Aansluitend behaalde ik de volgende certificeringen.

 • PSYCH-K® Gezondheid en welzijn
 • PSYCH-K® Divine Integration
 • PSYCH-K® Advanced
 • PSYCH-K® Master Facilitation
 • PSYCH-K® Basis
 • Gecertificeerd HeartMath Coach
 • Reiki Level 1

Daarnaast ben ik opleidingsassistent voor de opleiding tot PSYCH-K® Facilitator bij De Werff en begeleid ik een programma voor nieuwe Facilitatoren in Nederland.

Plan een kennismaking