PSYCH-K® Health & Wellbeing sessies

PSYCH-K® Health & wellbeing sessies

Lichamelijke klachten hebben altijd een mentale- en spirituele kern. Met de Health & wellbeing sessies luisteren we naar de klacht om bij de kern te komen. Met als doel om het natuurlijke zelf-helende vermogen van je lichaam te her-activeren.

Het onderbewustzijn stuurt je cellen aan

Je overtuigingen beïnvloeden continu je gezondheid. Stel, dat een conflict in je leven, op werk, in je relatie of familie zwaar op de maag voelt, je kunt het niet verteren. Waar denk je dat je onderbewustzijn de aandacht naartoe stuurt? Exact, naar de maag. Het maakt voor het onderbewustzijn niet uit of er iets fysieks in de maag zit dat niet verteerd kan worden of dat dit gaat om een emotie of ervaring. Beide leiden tot exact dezelfde fysiologische reactie. 

Het onderbewustzijn krijgt het signaal dat er iets niet verteerd kan worden, dus wat doet het? Het produceert extra cellen en maagsappen, zelfs als de maag leeg is. Als zo’n situatie maanden of zelfs jaren op de achtergrond door sluimert zorgt dat voor een continue overproductie van cellen, met alle gevolgen van dien.

Naast dat het onderbewustzijn onze belemmerende overtuigingen, patronen en traumatische ervaringen managet, stuurt het ook het autonome zenuwstelsel aan. Alles in je lichaam dat niet bestuurd wordt door je bewuste geest, wordt bestuurd door je onderbewuste geest. Wanneer je dus werkt met je onderbewustzijn werk je met elk deel van jezelf, inclusief je biologie. Elke verandering in je overtuigingen zorgt voor een verandering op celniveau.

Epigenetica: de nieuwe kijk op gezondheid

Vanuit de klassieke benadering heb je gezondheidsklachten en doe je er alles aan om deze klachten te bestrijden. Vanuit de meer holistische benadering zien we de gezondheidsklacht als het symptoom. Iets in jouw leven zorgt ervoor dat er een fysiologische reactie wordt geactiveerd dat voor deze klachten zorgt. Dat is wat we willen ont-dekken en transformeren. 

Daardoor zien we de klacht niet als iets dat we moeten verslaan, vernietigen en tot zwijgen moeten brengen. Integendeel, we benaderen de klacht juist als boodschapper, als iets dat je innerlijke wijsheid je probeert te vertellen. Over jouw manier van leven die zorgt voor een fysiologische reactie die jouw gezondheid en welzijn in de weg staat.

Tijdens de sessies werken samen we met je verschillende bewustzijnsniveaus — Je onderbewustzijn, je bewustzijn en je Hogere bewustzijn. Daarmee ont-dekken en transformeren we de overtuigingen en percepties, die aan de basis van gezondheidsklachten liggen.

Het kan zijn door de onderliggende overtuigingen en percepties te veranderen, de symptomen verdwijnen  of de symptomen dusdanig verzacht dat de klassieke geneeskunde resultaten kan boeken.

PSYCH-K®

Hoe zien de sessies eruit?

Tijdens de PSYCH-K® sessies kijken we naar wat er in jouw leven voor zorgt dat de klachten worden geactiveerd. We gebruiken verschillende technieken om te communiceren met jouw onderbewustzijn en met je intuïtieve wijsheid. Heb je een boodschap ont-dekt, dan begeleid ik je stap-voor-stap door een Balans. Dit is het transformatieproces waarmee je de boodschap op onderbewust niveau integreert.

Dit is een eenvoudige, krachtige en efficiënte methode om direct naar de kern van een klacht te gaan. Toch is dat niet altijd gemakkelijk. Het vraagt je om écht naar jezelf te luisteren en verantwoordelijkheid te nemen in je eigen leven. Deze weg vraagt je om kwetsbaar te zijn, om bereid te zijn jezelf te leren kennen. Het vraagt je om je zwaktes, schaduwkanten of simpelweg de dingen die je niet leuk vind aan jezelf onder ogen te komen. en het vraagt om de bereidheid om daar verandering in te brengen. 

Het leven overkomt je niet. Op onderbewust niveau ben je het continu aan het co-creëren.Door verantwoordelijkheid te nemen en nieuwsgierig te blijven, ga je het grote geheel begrijpen en zie je de synchroniciteit van alles. Het universum wordt je beste bondgenoot en het spant samen om een realiteit van gezondheid en geluk te creëren.

LOSSE PSYCH-K® SESSIE

Maak kennis met PSYCH-K® en ervaar wat de Balansen kunnen doen voor jouw gezondheid en welzijn.

 • 90 min. PSYCH-K® sessie
 • Op locatie of online via Zoom
 • Holistische benadering

€125,-

Boek nu

4 PSYCH-K® sessies

Gun jezelf de ruimte om de onderliggende oorzaken van je klachten te ont-dekken en transformeren.

 • 4x 90 min. PSYCH-K® sessie
 • Op locatie of online via Zoom
 • Holistische benadering

€500,-   €470,-

Boek nu

9 PSYCH-K® sessies

Committeer je aan een optimale gezondheid en welzijn; dat gaat verder dan de afwezigheid van symptomen.

 • 9x 90 min. PSYCH-K® sessie
 • Op locatie of online via Zoom
 • Holistische benadering

€1125,-   €999,-

Boek nu

Anoniem

“Ik kwam bij Kelly omdat ik benieuwd was of haar methode iets kon betekenen voor mijn Multiple Sclerose (MS). De boodschappen die omhoog kwamen waren bijzonder en richting het eind van de sessie voelde ik een sensatie in mijn (verlamde) benen. Dit had ik lange tijd niet meer ervaren. Mijn warme benen zijn nog twee dagen gebleven en ik heb voor het eerst in lange tijd heerlijk geslapen. Ik ben benieuwd naar wat er in de volgende sessies omhoog gaat komen!”


Isabella

“Ik had ontzettend veel last van menstruatiekrampen. Tijdens de sessies kwamen we erachter wat hier de oorzaak van was. Dit was ongelofelijk maar het viel zo op z’n plaats. Doordat mijn vader op jonge leeftijd is overleden was ik het vertrouwen in ‘een natuurlijke cyclus’ kwijtgeraakt. Daardoor is ook mijn eigen cyclus verstoord geraakt. Tijdens de sessies hebben we onder andere dit vertrouwen hersteld. De menstruatie na de eerste sessie merkte ik al een groot verschil in de mate van pijn.Aanmelden Alchemist in you

contact
Meld je aan

Voor alchemist in you

Zodra ik je aanmelding heb ontvangen neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor de kick-off sessie. Daarbij ontvang je direct de overige informatie van het programma en de eerste voorbereidende opdrachten. 🤍✨


  Gratis E-book

  Gratis E-book

  Ontdek je belemmerende overtuigingen

  • Ontdek welke belemmerende overtuigingen jou nog tegenhouden
  • Hoe je jouw belemmerende overtuigingen hebt ontwikkeld
  • Hoe je jouw uitdagingen kan omzetten in groei
  • Hoe je je leven automatisch manifesteert vanuit je overtuigingen

  Laat hier je e-mail achter en je ontvangt het E-book direct — gratis — in je inbox.
    PSYCH-K® Transform sessies

    PSYCH-K® sessie
    BLIJF je VASTLOPEN in bepaalde THEMA'S? TRANSFORMEER belemmerende overtuigingen in ONDERSTEUNENDE OVERTUIGINGEN op ONDERBEWUST NIVEAU en CREËER nieuwe mogelijkheden voor JEZELF.
    Maak een afspraak

    We leven vaak met het onjuiste idee dat

    inzicht + doorzettingsvermogen = verandering

    Als dat dan niet lijkt te werken zijn we teleurgesteld is onszelf en ons vermogen om te veranderen. We vormen de overtuiging dat verandering lastig is, veel tijd kost, pijn moet doen of zelfs niet voor ons in weggelegd. Hoe komt dat toch?

    Vaak weten we met ons bewustzijn wel wat we willen, maar zonder de ondersteuning van het onderbewustzijn kan het leven voelen als een doorlopend gevecht, dat je regelmatig verliest. Dat komt omdat het onderbewustzijn meer dan een miljoen keer krachtiger is, en verantwoordelijk is voor 95% van je gedachten, gevoelens en gedragingen.

    Voor een verandering die tot op celniveau werkt is het nodig dat alle niveaus van je bewustzijn in overeenstemming zijn. Het bewustzijn bepaald dan je doelen en het onderbewustzijn is een grote uitvoerende kracht die je helpt om dat te bereiken. Gebeurt dat niet dan is het tijd voor een Balans.

    Lees meer over PSYCH-K®

    Breng je bewustzijn en onderbewustzijn met elkaar op één lijn en laat die force of nature van je onderbewustzijn voor je werken

    Tijdens een PSYCH-K® sessie transformeren we de overtuigingen die jouw in de weg staan om daar te komen waar je wilt zijn.

    1. We kijken samen naar wat je wél wilt. De energie van de oplossing in namelijk een heel andere energie dan die van het probleem.
    2. Aan de hand van spiertesten communiceren met het onderbewustzijn en testen we of je onderbewustzijn in lijn ligt met waar je naartoe wilt.
    3. Is dit niet het geval dan transformeer je dit met een Balans. Omdat het onderbewustzijn een enorme verwerkingscapaciteit heeft, geeft dit een krachtig en blijvend resultaat.
    4. Met je actiestappen zet je de transformatie in de wereld. Deze actiestappen worden mogelijk omdat je nu voelt en gelooft dat je het wél kan.

    Maak een afspraak
    PSYCH-K®

    MARIA, psycholoog

    “Ik heb een sessie psych-k gedaan met Kelly en ik raad het iedereen van harte aan. Ik voelde me direct op mijn gemak. Vooraf had ik diverse overtuigingen in gedachte en Kelly hielp mij heel kundig om te bepalen welke daarvan de meest relevante waren. De thema’s hadden te maken met zelfaccepatie en vertrouwen. De sessie zelf was heel prettig. Ik merkte ook dat Kelly het werk met veel plezier doet. Tijdens en na de sessie voelde ik me direct een stuk lichter en sindsdien ervaar ik meer rust en vertrouwen. Dank Kelly, voor deze mooie ervaring!”


    Losse PSYCH-K® sessie

    Ervaar wat PSYCH-K® voor je kan doen en transformeer 1-3 belemmerende overtuigingen in ondersteunende overtuigingen.

    • 90 min. PSYCH-K® sessie
    • Op locatie of online via Zoom
    • Blijvende transformatie

    €125,-

    Boek nu

    4 PSYCH-K® sessies

    Transformeer 1 á 2 belangrijke thema’s in jouw leven en overkom eíndelijk de obstakels waar je misschien al een tijdje mee stoeit.

    • 4x 90 min. PSYCH-K® sessie
    • Op locatie of online via Zoom
    • Blijvende transformatie

    €500,-   €470,-

    Boek nu

    9 PSYCH-K® sessies

    Committeer je volledig aan jezelf en aan jouw groeiproces; je gaat hier 100% anders uitkomen. Alle belangrijke thema’s komen aan bod. 

    • 9x 90 min. PSYCH-K® sessie
    • Op locatie of online via Zoom
    • Blijvende transformatie

    €1125,-   €999,-

    Boek nu
    Ben je klaar om jouw onderbewuste obstakels te doorbreken en te transformeren wat je uitzendt én aantrekt?
    Maak een afspraak

    Overwin je obstakels

    “Kelly weet precies hoe je steeds een laagje dieper kan gaan, zeer waardevol! Dat alleen maakt het een fijne sessie, als je dan de dagen/weken erna zo’n verschil merk dan maakt het me blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd.”

    — Roxanne

    “Ontzettend bijzonder om te ervaren wat je lichaam je vertelt. Ook al probeer je invloed te hebben, je lichaam, je onderbewuste, spreekt de waarheid. Zo wonderlijk om het verschil te merken na de balansen.

    — Annika

    “Ik had een hardnekkige overtuiging waar ik veel aan gewerkt had, maar die terug bleef komen. Na de sessie met Kelly is daar zo’n verandering in gekomen. Daar is een bevrijdend gevoel voor terug gekomen.”

    — Joke

    Rumi omschreef het 800 jaar geleden al zo mooi: "We bouwen zelf onze obstakels naar liefde en geluk."

    Maar wat zijn toch die zelfgebouwde obstakels waar we tekens opnieuw tegenaan botsen? Waarom lukt het maar niet om erlangs, erover en ervan af te komen? Hoe komt het toch dat onze belemmerende patronen zo hardnekkig zijn? Het onderbewuste is een werkelijke force of nature dat 95% van je gedragingen, gedachten en gevoelens aanstuurt op basis van je overtuigingen. Transformeer je de onderliggende belemmerende overtuigingen dan ontstaan er letterlijk nieuwe mogelijkheden die eerder niet bestonden.

    Met behulp van PSYCH-K® help ik je om oude beschermlaagjes, patronen, overtuigingen en oude gedachten los te laten.

    Lees meer over PSYCH-K®
    PSYCH-K®

    LOSSE PSYCH-K® SESSIE

    Ervaar wat PSYCH-K® voor je kan doen en transformeer 1-3 belemmerende overtuigingen in ondersteunende overtuigingen.

    Lees verder

    4 PSYCH-K® SESSIES

    Transformeer 1 á 2 belangrijke thema’s in jouw leven en overkom eíndelijk de obstakels waar je misschien al een tijdje mee stoeit.

    Lees verder

    ALCHEMIST IN YOU PROGRAMMA

    Een transformatie proces waarbij je verbind met jouw innerlijke alchemist en waar je 100% anders uit gaat komen.

    Lees verder

    “PSYCH-K vertegenwoordigt een van de meest  BELANGRIJKE, EFFICIËNTE, EFFECTIEVE en  SNELLE veranderingsprocessen die we VANDAAG DE DAG  tot onze beschikking hebben op onze  PLANEET.”

    – Dr. Bruce Lipton, Celbioloog

    Mijn naam is Kelly Kluve en ik help mensen om hun leven te veranderen door overtuigingen op onderbewust niveau te transformeren.

    Ik creëer een ruimte waarin jij kunt ontdekken dat het mogelijk is om je leven op een simpele manier te transformeren. Om compromisloos te genieten van het leven. Door het loslaten van oude patronen, overtuigingen, beschermlaagjes en gedachten.

    PSYCH-K® is een spiritueel proces met psychologische voordelen waarmee je echt vanuit een andere bewustzijnslaag naar de wereld én naar jezelf gaat kijken. Je gaat kijken vanuit liefde omdat je weer voelt dat dat is wie je in de kern bent. Een liefdevol wezen met een oneindig potentieel. En wanneer dat gebeurt geloof ik erin dat we samen de planeet een stukje mooier achter laten dan hoe we ‘m vonden. Dat is mijn missie.

    Lees meer over mij

    Contact

    contact
    Contact

    Leuk je te ontmoeten

    Wil je een afspraak maken? Dan kan dat het beste via deze link. Heb je een andere vraag? Laat het dan even via onderstaand contactformulier weten en dan neem ik snel contact met je op.


     Over Kelly

     anderen over mij
     "KELLY weet precies wat ze doet." "Ze is erg  INVOELEND en geeft  RUIMTE voor emoties die er zijn." "Je merkt echt dat dit iets is dat ze vanuit haar  HART en ZIEL doet."
     Werk met mij samen

     Er was eens een baby olifantje. Dat op jonge leeftijd met haar poot werd vastgezet aan een touw. 🐘

     Het olifantje probeerde los te komen, maar tevergeefs. Na wekenlang proberen gaf het olifantje op. Jaren verstreken en ze groeide uit tot een grote olifant met een ongekende kracht. Als ze zou willen, zou ze zich met een enkele beweging van het touw los kunnen rukken. Toch deed ze dat niet.

     Het was niet meer het touw dat haar gevangen hield, maar de overtuiging dat ze vast zat.

     In elk van ons schuilt een olifant die op haar plek wordt gehouden door overtuigingen die ze als kind geleerd heeft. Die gelooft dat ze niet krachtig genoeg is om zich vrij te maken. Maar, diep van binnen ook de roep van de ongerepte savannes voelt. Een sterke wilde olifant die vrij wilt zijn en het avontuur tegemoet wilt treden.

     Mijn naam is Kelly Kluve en ik help mensen om hun leven te veranderen door overtuigingen op onderbewust niveau te transformeren.

     Ik creëer een ruimte waarin jij kunt ontdekken dat het mogelijk is om je leven op een simpele manier te transformeren. Om compromisloos te genieten van het leven. Door het loslaten van oude patronen, overtuigingen, beschermlaagjes en gedachten.

     Naast de opleiding tot PSYCH-K® Facilitator (Basis, Advanced en Master) ben ik opgeleid tot hartintelligentie coach (gecertificeerd HeartMath coach). Beide zet ik om jou te helpen om je onderbewuste in lijn te brengen met de leiding van je hart.

     Dit is een spiritueel proces met psychologische voordelen waarmee je echt vanuit een andere bewustzijnslaag naar de wereld én naar jezelf gaat kijken. Je gaat kijken vanuit liefde omdat je weer voelt dat dat is wie je in de kern bent. Een liefdevol wezen met een oneindig potentieel. En wanneer dat gebeurt geloof ik erin dat we samen de planeet een stukje mooier achter laten dan hoe we ‘m vonden. Dat is mijn missie.

     Ik ben één van de 6 aanbevolen PSYCH-K® facilitatoren in Nederland. Daarnaast begeleid ik de mensen die een opleiding tot PSYCH-K® facilitator volgen in een natraject.

     Welkom in de wereld van oneindig potentieel, it is great out here!

     Ik wil leven in een wereld vol pure en creatieve mensen, die hun natuurlijke kracht eren en waarin dat goed genoeg is. Een wereld waarin a sense of sacred de regel is, niet een uitzondering. Een wereld waarin de onderlinge verbondenheid van al het leven niet langer ter discussie staat, maar even algemeen aanvaard is als de wet van zwaartekracht. Een wereld waarin de wildste dromen ook daadwerkelijk uit kunnen komen.

     Een van de belangrijkste obstakels voor het creëren van zo’n wereld ligt in de psychologische ‘filters’ waardoor we onszelf en onze realiteit waarnemen. Zoals Albert Einstein ooit zei: “De werkelijkheid is slechts een illusie, zij het een hardnekkige.” Door deze onderbewuste filters te veranderen creëren we letterlijke een nieuwe realiteit; voor onszelf en de wereld om ons heen. 

     Als je dat doet dan is deze wereld dichterbij dan je denkt. En dat is zeker niet onmogelijk! De alchemist is een beoefenaar die in staat is tot mystieke transformatie, and so are you!


     ANNE HOSPERSbusiness mentor

     “De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren en ik voelde dat mijn brein zocht naar oude verhalen voor de gedachtentreintjes en op de plekken dat er normaal verhaaltjes waren was er leegte.. die verhalen waren weg.. mijn brein bleef zoeken maar er was geen fuel voor het piekeren.. zoooo bizar .. toen voelde ik.. dit werkt .. moest echt lachen in mijzelf.. WHOOAAA!”


     MARIA, psycholoog

     “Ik heb een sessie PSYCH-K gedaan met Kelly en ik raad het iedereen van harte aan. Ik voelde me direct op mijn gemak. Vooraf had ik diverse overtuigingen in gedachte en Kelly hielp mij heel kundig om te bepalen welke daarvan de meest relevante waren. De thema’s hadden te maken met zelfaccepatie en vertrouwen. De sessie zelf was heel prettig. Ik merkte ook dat Kelly het werk met veel plezier doet.”