PSYCH-K® Health & Wellbeing sessies

PSYCH-K® Health & wellbeing sessies

Lichamelijke klachten hebben altijd een mentale- en spirituele kern. Met de Health & wellbeing sessies luisteren we naar de klacht om bij de kern te komen. Met als doel om het natuurlijke zelf-helende vermogen van je lichaam te her-activeren.

Het onderbewustzijn stuurt je cellen aan

Je overtuigingen beïnvloeden continu je gezondheid. Stel, dat een conflict in je leven, op werk, in je relatie of familie zwaar op de maag voelt, je kunt het niet verteren. Waar denk je dat je onderbewustzijn de aandacht naartoe stuurt? Exact, naar de maag. Het maakt voor het onderbewustzijn niet uit of er iets fysieks in de maag zit dat niet verteerd kan worden of dat dit gaat om een emotie of ervaring. Beide leiden tot exact dezelfde fysiologische reactie. 

Het onderbewustzijn krijgt het signaal dat er iets niet verteerd kan worden, dus wat doet het? Het produceert extra cellen en maagsappen, zelfs als de maag leeg is. Als zo’n situatie maanden of zelfs jaren op de achtergrond door sluimert zorgt dat voor een continue overproductie van cellen, met alle gevolgen van dien.

Naast dat het onderbewustzijn onze belemmerende overtuigingen, patronen en traumatische ervaringen managet, stuurt het ook het autonome zenuwstelsel aan. Alles in je lichaam dat niet bestuurd wordt door je bewuste geest, wordt bestuurd door je onderbewuste geest. Wanneer je dus werkt met je onderbewustzijn werk je met elk deel van jezelf, inclusief je biologie. Elke verandering in je overtuigingen zorgt voor een verandering op celniveau.

Epigenetica: de nieuwe kijk op gezondheid

Vanuit de klassieke benadering heb je gezondheidsklachten en doe je er alles aan om deze klachten te bestrijden. Vanuit de meer holistische benadering zien we de gezondheidsklacht als het symptoom. Iets in jouw leven zorgt ervoor dat er een fysiologische reactie wordt geactiveerd dat voor deze klachten zorgt. Dat is wat we willen ont-dekken en transformeren. 

Daardoor zien we de klacht niet als iets dat we moeten verslaan, vernietigen en tot zwijgen moeten brengen. Integendeel, we benaderen de klacht juist als boodschapper, als iets dat je innerlijke wijsheid je probeert te vertellen. Over jouw manier van leven die zorgt voor een fysiologische reactie die jouw gezondheid en welzijn in de weg staat.

Tijdens de sessies werken samen we met je verschillende bewustzijnsniveaus — Je onderbewustzijn, je bewustzijn en je Hogere bewustzijn. Daarmee ont-dekken en transformeren we de overtuigingen en percepties, die aan de basis van gezondheidsklachten liggen.

Het kan zijn door de onderliggende overtuigingen en percepties te veranderen, de symptomen verdwijnen  of de symptomen dusdanig verzacht dat de klassieke geneeskunde resultaten kan boeken.

PSYCH-K®

Hoe zien de sessies eruit?

Tijdens de PSYCH-K® sessies kijken we naar wat er in jouw leven voor zorgt dat de klachten worden geactiveerd. We gebruiken verschillende technieken om te communiceren met jouw onderbewustzijn en met je intuïtieve wijsheid. Heb je een boodschap ont-dekt, dan begeleid ik je stap-voor-stap door een Balans. Dit is het transformatieproces waarmee je de boodschap op onderbewust niveau integreert.

Dit is een eenvoudige, krachtige en efficiënte methode om direct naar de kern van een klacht te gaan. Toch is dat niet altijd gemakkelijk. Het vraagt je om écht naar jezelf te luisteren en verantwoordelijkheid te nemen in je eigen leven. Deze weg vraagt je om kwetsbaar te zijn, om bereid te zijn jezelf te leren kennen. Het vraagt je om je zwaktes, schaduwkanten of simpelweg de dingen die je niet leuk vind aan jezelf onder ogen te komen. en het vraagt om de bereidheid om daar verandering in te brengen. 

Het leven overkomt je niet. Op onderbewust niveau ben je het continu aan het co-creëren.Door verantwoordelijkheid te nemen en nieuwsgierig te blijven, ga je het grote geheel begrijpen en zie je de synchroniciteit van alles. Het universum wordt je beste bondgenoot en het spant samen om een realiteit van gezondheid en geluk te creëren.

LOSSE PSYCH-K® SESSIE

Maak kennis met PSYCH-K® en ervaar wat de Balansen kunnen doen voor jouw gezondheid en welzijn.

 • 90 min. PSYCH-K® sessie
 • Op locatie of online via Zoom
 • Holistische benadering

€125,-

Boek nu

4 PSYCH-K® sessies

Gun jezelf de ruimte om de onderliggende oorzaken van je klachten te ont-dekken en transformeren.

 • 4x 90 min. PSYCH-K® sessie
 • Op locatie of online via Zoom
 • Holistische benadering

€500,-   €470,-

Boek nu

9 PSYCH-K® sessies

Committeer je aan een optimale gezondheid en welzijn; dat gaat verder dan de afwezigheid van symptomen.

 • 9x 90 min. PSYCH-K® sessie
 • Op locatie of online via Zoom
 • Holistische benadering

€1125,-   €999,-

Boek nu

Anoniem

“Ik kwam bij Kelly omdat ik benieuwd was of haar methode iets kon betekenen voor mijn Multiple Sclerose (MS). De boodschappen die omhoog kwamen waren bijzonder en richting het eind van de sessie voelde ik een sensatie in mijn (verlamde) benen. Dit had ik lange tijd niet meer ervaren. Mijn warme benen zijn nog twee dagen gebleven en ik heb voor het eerst in lange tijd heerlijk geslapen. Ik ben benieuwd naar wat er in de volgende sessies omhoog gaat komen!”


Isabella

“Ik had ontzettend veel last van menstruatiekrampen. Tijdens de sessies kwamen we erachter wat hier de oorzaak van was. Dit was ongelofelijk maar het viel zo op z’n plaats. Doordat mijn vader op jonge leeftijd is overleden was ik het vertrouwen in ‘een natuurlijke cyclus’ kwijtgeraakt. Daardoor is ook mijn eigen cyclus verstoord geraakt. Tijdens de sessies hebben we onder andere dit vertrouwen hersteld. De menstruatie na de eerste sessie merkte ik al een groot verschil in de mate van pijn.Gratis E-book

Gratis E-book

Ontdek je belemmerende overtuigingen

 • Ontdek welke belemmerende overtuigingen jou nog tegenhouden
 • Hoe je jouw belemmerende overtuigingen hebt ontwikkeld
 • Hoe je jouw uitdagingen kan omzetten in groei
 • Hoe je je leven automatisch manifesteert vanuit je overtuigingen

Laat hier je e-mail achter en je ontvangt het E-book direct — gratis — in je inbox.

[contact-form-7 id="2054"]
[contact-form-7 id="2235"]

Kelly kluve

PSYCH-K® Transform sessies

Je voelt je tegengehouden door belemmerende overtuigingen

Je voelt dat de manier waarop je nu leeft niet overeenkomt met wie je werkelijk bent en hoe je in het leven wilt staan. Je verlangt naar verandering. Maar telkens als je nieuwe stappen wilt zetten, voel je je tegengehouden door iets ongrijpbaars: belemmerende overtuigingen. Je ervaart een innerlijk conflict, alsof je met één voet op het gaspedaal en één voet op de rem leeft. Het stemmetje in je hoofd vertelt je dat je niet goed genoeg bent, dat je het niet kunt, of maakt zich druk over wat anderen van je vinden.

Daardoor sta je precies waar je een tijdje terug ook stond, terwijl je hunkert naar verandering. Het lukt je niet om verder te komen: om succesvol te zijn binnen je carrière, een liefdevolle relatie te hebben, je vitaal en energiek te voelen, blij te zijn met wie je bent, of je vreugde te volgen.

Je wilt een leven dat aansluit bij jouw verlangens, maar het lukt je niet om daar te komen. Je hebt veel inspanningen geleverd met coaches, psychologen, healers, doorzettingsvermogen, affirmaties en meer, maar zonder het gewenste resultaat.

Transformatie coach
PSYCH-K sessie

Hoe zou het zijn om de regie over je eigen leven te hebben?

Stel je eens voor hoe het zou zijn om de belemmeringen los te laten en een leven te co-creëren dat in lijn is met jouw verlangens, dromen en ambities. Dat is wat we tijdens een Transform sessie doen. Eindelijk kun je doelgerichte en effectieve stappen nemen richting liefde, geluk, voldoening en succes.

Je gaat een diepe transformatie van binnenuit ervaren, waardoor je in staat bent om je uitdagingen te overstijgen.

Deze verandering hoeft niet moeilijk, langdurig of pijnlijk te zijn, dat wil ik je graag laten ervaren. Door je perceptie van binnenuit te transformeren, ga je veranderingen en nieuwe mogelijkheden zien, zowel in je binnen- als buitenwereld. Je bent geen slachtoffer meer van je omstandigheden. In plaats daarvan co-creëer jij je eigen leven, volgens jouw eigen voorwaarden.

Plan een Transform sessie

Transformeer belemmerende overtuigingen naar nieuwe positieve overtuigingen op een eenvoudige, krachtige en effectieve manier.

Tijdens een Transform sessie help ik je om bij jezelf te blijven en antwoorden te vinden die eerder onzichtbaar waren. We maken daarbij gebruik van PSYCH-K®, een methode waarmee je overtuigingen en percepties die je over jezelf en de wereld hebt, kunt veranderen. Daarvoor werken we met je onderbewustzijn, het deel van de geest dat zich onder je bewustzijn bevindt.

Stel dat je denkt dat je niet goed genoeg bent. Met PSYCH-K® kun je deze overtuiging veranderen in een positieve overtuiging, zoals ‘Ik ben goed zoals ik ben’. Omdat je onderbewustzijn een grote invloed heeft op je leven, heeft het veranderen van je overtuigingen een grote impact op je leven en hoe dat zich ontvouwt.

Aan het eind van de sessie heb je overtuigingen getransformeerd, is je perceptie veranderd en voel je je anders. Dit opent nieuwe mogelijkheden in je binnen- en buitenwereld. Je zult merken dat je in je dagelijks leven anders reageert, nieuwe stappen gemakkelijker gaan en dat je andere situaties aantrekt.

Boek jouw Transform sessie

 • De sessie duurt 1,5 uur
 • In Oirschot (Brabant) of online via Zoom
 • Geen langdurige gesprekken over het verleden
 • We kijken naar wat je nu nodig hebt
 • Blijvende verandering van binnenuit
 • Effect in je binnen- en buitenwereld

€ 195,- €125,-

Deze korting loopt tot 21 juni 2023

Plan je Transform sessie

Ben je klaar voor een grotere transformatie en wil je in een paar sessies de patronen die je klein houden doorbreken? Kijk dan of Evolve of Bloom bij je past, of plan een kennismakingsgesprek.

1

Innerlijke wijsheid

Verbind met je innerlijke wijsheid en zie oplossingen die eerder onzichtbaar waren.

2

Diepe transformatie

Integreer de wijsheid in je onderbewustzijn en verander je perspectief.

3

Nieuwe mogelijkheden

Neem stappen die voorheen niet mogelijk waren en zie de verandering in je leven.

Kelly kluve

Hey, mijn naam is Kelly Kluve. Ik ben coach en PSYCH-K® Facilitator.

Ik weet hoe het is om je levenskracht kwijt te raken én weer terug te vinden. Als ik terugkijk naar de vrouw die ik was, is het bijna alsof ik haar niet herken. Ik was zo druk geweest met ‘het juiste’ doen dat ik de verbinding met mezelf en mijn lichaam was kwijtgeraakt. Ik onderdrukte mijn gevoelens, worstelde met negatieve gedachten en voelde mij continu tegengehouden.

Op het moment dat ik de sleutel tot verandering vond, transformeerde mijn hele leven. Ik begon mijn vreugde te volgen en voluit te leven. Ik herontdekte mezelf en vond de glinstering in mijn ogen terug. Ik kwam thuis bij mezelf. Deze transformatie is mijn grootste geschenk geweest. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de wereld met nieuwe ogen bekijk en het zoveel rijker ervaar. Dat gun ik jou ook.

Ik wil je een ruimte bieden waarin je je veilig en begrepen voelt. Waarin je alles kan bespreken en laten zien, in je diepste pijn of je grootste verlangen. Een ruimte waarin je (opnieuw) contact maakt met jouw antwoorden en daar je nieuwe werkelijkheid van maakt.

Plan een Transform sessie

“Wauw! Deze ervaring blijft mij voor de rest van mijn leven bij. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Kelly en dat heb ik normaal gesproken niet zo snel. Ik deed mijn ogen open en ik voelde gewoon dat het (‘Ik ervaar rust’) daadwerkelijk veranderd was. Na de andere overtuigingen die we hebben getransformeerd zag alles er lichter uit. Ik ben onwijs dankbaar voor de verandering.”

Mieke

“De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren. Mijn brein zocht naar oude verhalen. Maar, waar voorheen belemmerende gedachten waren, was er nu leegte. De verhalen waren weg! Mijn brein bleef nog even zoeken maar er was geen fuel meer voor het piekeren, zo bizar. Toen voelde ik, dit werkt!”

Anne Hospers

“Ik stapte in de auto, keek in de spiegel en zag hele andere ogen, een hele andere blik! Zo mooi om te ervaren, ik heb echt een paar keer in de spiegel gekeken. Heel bijzonder hoe we met zo’n eenvoudig proces en zo weinig woorden zo diep konden gaan.”

Dana

Ik kwam bij Kelly omdat ik een tweestrijd in mezelf voelde over waar ik me nu bevind in het leven. Ik doe voor mijn gevoel te weinig en kan niet meer echt genieten. Tijdens de sessie zag ik in dat ik nog meer op mijn intuïtie mag vertrouwen. Na de sessie voel ik dat ik de nieuwe overtuigingen (‘Ik ben precies daar waar ik moet zijn’ en ‘Ik mag genieten, ik heb het verdient’) echt belichaam. Dat geeft veel rust en vertrouwen.

Amber Booth

“Het is opmerkelijk hoe dit mij heeft veranderd. Ik heb nog wel af en toe wat stress door de dag, dat is echter zo veel minder dan het was. Ik ben ook actiever en opgewekter. Ik verwacht weer snel, maar voorzichtig aan, aan het werk te gaan.”

Wilma

“Voorafgaand aan de sessies lukte het me niet om mezelf en mijn bestaansrecht te erkennen. Ik stond mijn groei flink in de weg. Tijdens de sessies werd ik verrast door de inzichten die spontaan naar boven kwamen. Het issue bleek helemaal niet het daadwerkelijke issue te zijn. Er zat iets onder. Door op te merken wat er in mijn lichaam gebeurde bij de vragen die Kelly stelde kwamen de antwoorden vanzelf. Nu geef ik veel meer aan wat ík wil (en vooral ook wat ik niet wil). Ik geloof nu dat er een enorm potentieel in mij verscholen ligt dat klaar is om losgelaten te worden in de wereld. Dit had ik niet gekund zonder de rust, spontaniteit, het geduld en het enthousiasme van Kelly.”

Angela

Plan een Transform sessie en overstijg de grenzen van wat mogelijk is in jouw leven.

Ik geloof dat jij de kracht in je hebt om jouw potentieel te vervullen. Ik ben er om je te faciliteren in het ontsluiten en benutten van deze kracht. Ben je klaar om de grenzen van wat mogelijk is voor jezelf te verleggen? Plan een Transform sessie in en transformeer jouw uitdaging naar liefde en geluk.

Plan een Transform sessie

PSYCH-K facilitator

Transformatie

Transformeer je diepgewortelde overtuigingen en gedragspatronen op een effectieve manier.

Belichaming

Luister naar de signalen van je lichaam, belichaam jezelf volledig en kom in je kracht.

Empowerment

Neem ownership, volg je vreugde en leef je leven op jouw manier.

Een holistische methode gebaseerd op cutting-edge neurowetenschap om je potentie te vervullen

Je wilt dat je leven een reflectie is van jouw levenskracht en unieke visie. Maar, wanneer je daarvoor gaat, staan belemmerende overtuigingen, kritische stemmetjes en saboterende gedragspatronen in je weg. Je voelt je tegengehouden en minder jezelf. Je staat precies op dezelfde plek als een tijdje terug, terwijl je hunkert naar verandering. 

Wat als je deze uitdagingen achter je zou kunnen laten en volledig je eigen leven zou kunnen leiden?

Dit is veel eenvoudiger dan je waarschijnlijk denkt. We hebben geleerd dat het veranderen van diepgewortelde overtuigingen lang duurt, pijnlijk is en veel moeite kost, maar dat hoeft niet zo te zijn.

PSYCH-K® is een vorm van energiepsychologie waarmee het mogelijk is om overtuigingen en gedragspatronen al in één sessie te transformeren. Het geeft je een blijvende verandering die tot op celniveau doorwerkt.

Lees verder
psychk facilitator coach
psych-k facilitator

Transform

1:1 PSYCH-K® transformatie sessie

Je voelt je tegengehouden en het lukt je niet om te veranderen. Je hebt van alles geprobeerd en toch sta je op hetzelfde punt. Hoe zou het zijn als je volledig ownership over je leven hebt?

Lees verder
PSYCH-K Coaching

Evolve

8 weken 1:1 PSYCH-K® programma

Een uitdaging of fysieke klacht houd je weg van een gelukkig leven. Begrijp en transformeer de emotionele oorzaak en zet de uitdaging of klacht om in levenskracht.

Lees verder
De kracht van PSYCH-K

Bloom

6 maanden 1:1 PSYCH-K® programma

Je haalt niet alles uit jezelf en uit het leven. Daardoor floreert je leven niet. Wat als je tot bloei kon komen en de glinstering in je ogen weer terug kon krijgen?

Lees verder
Kelly kluve

Hey, mijn naam is Kelly. Ik ben coach en PSYCH-K® facilitator.

Ik weet hoe het is om je levenskracht kwijt te raken én weer terug te vinden. Als ik terugkijk naar de vrouw die ik was, is het bijna alsof ik haar niet herken. Ik was zo druk geweest met ‘het juiste’ doen dat ik de verbinding met mezelf en mijn lichaam was kwijtgeraakt. Ik onderdrukte mijn gevoelens, worstelde met negatieve gedachten en voelde mij continu tegengehouden.

Op het moment dat ik de sleutel tot verandering vond, transformeerde mijn hele leven. Ik begon mijn vreugde te volgen en voluit te leven. Ik herontdekte mezelf en vond de glinstering in mijn ogen terug. Ik kwam thuis bij mezelf. Deze transformatie is mijn grootste geschenk geweest. Het heeft ervoor gezorgd dat ik de wereld met nieuwe ogen bekijk en het zoveel rijker ervaar. Dat gun ik jou ook.

Ik wil je een ruimte bieden waarin je je veilig en begrepen voelt. Waarin je alles kan bespreken en laten zien, in je diepste pijn of je grootste verlangen. Een ruimte waarin je (opnieuw) contact maakt met jouw antwoorden en daar je nieuwe werkelijkheid van maakt.

Meer over mij

“Wauw! Deze ervaring blijft mij voor de rest van mijn leven bij. Ik voelde me direct op mijn gemak bij Kelly en dat heb ik normaal gesproken niet zo snel. Ik deed mijn ogen open en ik voelde gewoon dat het (‘Ik ervaar rust’) daadwerkelijk veranderd was. Na de andere overtuigingen die we hebben getransformeerd zag alles er lichter uit. Ik ben onwijs dankbaar voor de verandering.”

Mieke

“De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren. Mijn brein zocht naar oude verhalen. Maar, waar voorheen belemmerende gedachten waren, was er nu leegte. De verhalen waren weg! Mijn brein bleef nog even zoeken maar er was geen fuel meer voor het piekeren, zo bizar. Toen voelde ik, dit werkt!”

Anne Hospers

“Ik stapte in de auto, keek in de spiegel en zag hele andere ogen, een hele andere blik! Zo mooi om te ervaren, ik heb echt een paar keer in de spiegel gekeken. Heel bijzonder hoe we met zo’n eenvoudig proces en zo weinig woorden zo diep konden gaan.”

Dana

Ik kwam bij Kelly omdat ik een tweestrijd in mezelf voelde over waar ik me nu bevind in het leven. Ik doe voor mijn gevoel te weinig en kan niet meer echt genieten. Tijdens de sessie zag ik in dat ik nog meer op mijn intuïtie mag vertrouwen. Na de sessie voel ik dat ik de nieuwe overtuigingen (‘Ik ben precies daar waar ik moet zijn’ en ‘Ik mag genieten, ik heb het verdient’) echt belichaam. Dat geeft veel rust en vertrouwen.

Amber Booth

“Het is opmerkelijk hoe dit mij heeft veranderd. Ik heb nog wel af en toe wat stress door de dag, dat is echter zo veel minder dan het was. Ik ben ook actiever en opgewekter. Ik verwacht weer snel, maar voorzichtig aan, aan het werk te gaan.”

Wilma

“Voorafgaand aan de sessies lukte het me niet om mezelf en mijn bestaansrecht te erkennen. Ik stond mijn groei flink in de weg. Tijdens de sessies werd ik verrast door de inzichten die spontaan naar boven kwamen. Het issue bleek helemaal niet het daadwerkelijke issue te zijn. Er zat iets onder. Door op te merken wat er in mijn lichaam gebeurde bij de vragen die Kelly stelde kwamen de antwoorden vanzelf. Nu geef ik veel meer aan wat ík wil (en vooral ook wat ik niet wil). Ik geloof nu dat er een enorm potentieel in mij verscholen ligt dat klaar is om losgelaten te worden in de wereld. Dit had ik niet gekund zonder de rust, spontaniteit, het geduld en het enthousiasme van Kelly.”

Angela

Ben jij klaar om jouw belemmerende overtuigingen en patronen te transformeren en voluit te leven?

Jouw levenskracht hoeft niet langer beperkt te worden. Boek nu jouw PSYCH-K® transformatie sessie
voor een duurzame verandering van binnenuit. 

Maak een afspraakBekijk Transform

Kelly kluve

Contact

Psych-k facilitator kelly

Contact

Wil je contact opnemen, of heb je een vraag? Dat kan via hello@kellykluve.nl Ik doe mijn best om binnen 72 uur op je mail te antwoorden.

Praktijk locatie

De stille wille 100
5091WC Oirschot
Of online via Zoom

Contactgegevens

Boek een sessiePlan een kennismakingsgesprek

Kelly kluve

Over Kelly

Hey, leuk je te ontmoeten, mijn naam is Kelly Kluve. Ik ben coach en PSYCH-K® Facilitator, among other things ;)

Na het overlijden van mijn vader ging ik door een donkere periode. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt. Ik realiseerde me dat ik zo druk was geweest met ‘het juiste’ doen dat ik was vergeten om te genieten van het leven. Als ik terugkijk naar de vrouw die ik was, is het bijna alsof ik haar niet meer herken. Ik besefte ook dat ik dit leven niet wil verlaten voordat ik het volledig ervaren heb. Voordat ik de sacred speeltuin heb gespeeld die ons geschonken is: het leven. Ik wil haar volheid proeven, al haar kleuren gezien hebben en alles in me opnemen.

Daar begon mijn soul journey, terug naar mezelf. Ik leerde dat het leven voor mij draait om weten wie je bent en wat je wilt. Om de moed hebben dit te laten zien en het te blijven koesteren. Ik had gemerkt dat dat alleen lukte in een veilige ruimte. Een ruimte waarin ik helemaal mezelf kon zijn. Waarin ik mijn diepste pijn kon delen zonder medelijden en waar mijn verlangens gehoord konden worden zonder oordeel. Een ruimte waarin ik contact kon maken met mijn eigen kracht en de antwoorden in mezelf. Zo’n ruimte leek vrij zeldzaam voor mij. Langzaam aan vond ik die plek in mezelf. Toch lukte het niet om mijn kracht en levenslust terug te vinden.

Kelly kluve
psych-k facilitator

Ik was verstrikt geraakt in overtuigingen en patronen die me ervan weerhielden om te groeien of te veranderen.

 Ik zag in dat ik dit niet kon overwinnen door alleen mijn bewuste geest te gebruiken. Om een andere realiteit voor mezelf te creëren, moest ik het bij de kern aanpakken – het onderbewustzijn. Toen kwam PSYCH-K® op mijn pad. Een eenvoudige, effectieve, bekrachtigende methode om onderbewuste overtuigingen en percepties – die oude denk- en gedragspatronen in stand hielden – te transformeren. Ik begon samen te werken met mijn onderbewuste, en mijn onderbewustzijn werd een krachtige bondgenoot. Ik groeide en ontwikkelde mezelf op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik besefte hoe buitengewoon krachtig het onderbewustzijn is en hoe absoluut nodig het is om dit werk te doen!

Voor het eerst lukte het me om angsten écht te overstijgen, mezelf te omarmen en ‘simpelweg’ te genieten. Ik zag in dat het niet alleen de hoogtepunten zijn die het leven betekenis geven. Ook in de dieptepunten ligt een rijke bron verborgen voor degene die moedig genoeg zijn om die te ontsluiten. Ik leerde om het hele spectrum van emoties en ervaringen te beleven, zonder angst en vanuit liefde. Dat beoefen ik nog steeds. 

Het heeft me wijzer, sterker en liefdevoller gemaakt en ik werd weer blij van de vrouw die ik in de spiegel zag.

Ik voel weer passie voor het leven. Ik voel me vrij om mijn eigen weg te bewandelen, mijn keuzes te maken én daar voluit van te genieten. Vanuit die plek creëer ik een leven voor mezelf dat past bij wie ik werkelijk ben – avontuurlijk, speels, liefdevol, creatief en vrij.

Ik doe niets liever dan anderen helpen om datzelfde te ervaren. Iedereen heeft namelijk de kracht om hun eigen leven te transformeren. PSYCH-K® is daarin mijn grootste geschenk geweest en dat geef ik met heel veel liefde door aan anderen.

Of het nu gaat om het overwinnen van een angst of het terugwinnen van een intentie, ik ben hier om je te helpen het leven te creëren waar je naar verlangt. Laten we samen je vreugde volgen!

Boek een sessiePlan een discovery call
psychk facilitator

The blossom was plucked from its stem on the tree of Life, and they expected it to keep on blooming in the civilized vase on the table.

– D.H. Lawrence

Psych-k facilitator kelly

De opleidingen die ik heb afgerond...

Het leven is mijn grootste leraar geweest (I know, cliché maar zo waar!) Aansluitend behaalde ik de volgende certificeringen.

 • PSYCH-K® Gezondheid en welzijn
 • PSYCH-K® Divine Integration
 • PSYCH-K® Advanced
 • PSYCH-K® Master Facilitation
 • PSYCH-K® Basis
 • Gecertificeerd HeartMath Coach
 • Reiki Level 1

Daarnaast ben ik opleidingsassistent voor de opleiding tot PSYCH-K® Facilitator bij De Werff en begeleid ik een programma voor nieuwe Facilitatoren in Nederland.

Boek een sessiePlan een discovery call