Kelly kluve

PSYCH-K® sessie

✨  Neem de leiding over je leven

❤️‍🔥  Diepe transformatie van binnenuit

💃🏼  Haal het beste uit jezelf

Stop die eindeloze mantra van zelftwijfel

Je kent ze vast, de overtuigingen die je zeggen dat ‘je niet goed genoeg bent‘, ‘je het niet kunt‘ of ‘dat anderen je niet leuk vinden‘. Telkens als je nieuwe stappen wilt zetten, voel je je tegengehouden en lukt het niet om vooruit te komen. Je ervaart een innerlijk conflict, alsof je met één voet op het gaspedaal en één voet op de rem leeft.

Je hebt van alles geprobeerd en toch sta je precies waar je een tijdje terug ook stond, terwijl je hunkert naar verandering. Het lukt je niet om verder te komen: om succesvol te zijn binnen je carrière, een liefdevolle relatie te hebben, trouw te zijn aan je hart, vol vertrouwen in het leven te staan, of je passies te volgen.

Verander je overtuigingen, verander je leven

Stel je eens voor hoe het zou zijn om de belemmeringen los te laten en een leven te co-creëren dat in lijn is met jouw verlangens, dromen en ambities. Dat is wat we tijdens een Transform sessie doen. Eindelijk kun je doelgerichte en effectieve stappen nemen richting liefde, geluk, voldoening en succes.

Je gaat een diepe transformatie van binnenuit ervaren, waardoor je in staat bent om je uitdagingen te overstijgen.

Deze verandering hoeft niet moeilijk, langdurig of pijnlijk te zijn, dat wil ik je graag laten ervaren. Door je perceptie van binnenuit te transformeren, ga je veranderingen en nieuwe mogelijkheden zien, zowel in je binnen- als buitenwereld. Je bent geen slachtoffer meer van je omstandigheden. In plaats daarvan co-creëer jij je eigen leven, volgens jouw eigen voorwaarden.

Lees de ervaringen van anderen

“PSYCH-K ® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.”

Dr. Bruce Lipton Ph.D.

Even concreet; hoe gaat het in zijn werk?

We gaan in gesprek over de uitdaging waar je tegenaan loopt of de doelen die je wilt realiseren. Of het gaat over je zelfvertrouwen, werk, liefde, gezondheid, passie, seksualiteit, financiën of gezinsleven. Onderbewuste overtuigingen en patronen liggen ten grondslag aan iedere uitdaging.

Ik luister naar je en hoor welke overtuigingen, patronen of onderbewuste beschermingsmechanismen je in de weg staan. Lange gesprekken over het verleden zijn niet nodig. We focussen op de energie je die wél in je leven wilt, en integreren dit op onderbewust niveau met een PSYCH-K® Balans. Dit zorgt ervoor dat je de oude energie kan loslaten. In de meeste gevallen is deze verschuiving direct merkbaar.

Je voelt dat het nu anders is, lichter. Het negatieve stemmetje is stiller en/of je kunt met vrede terugkijken op een traumatische ervaring. We kijken opnieuw wat er in je leeft en getransformeerd kan worden, totdat je helemaal in vrede bent met de situatie.

Je zult merken dat je dingen die eerder onmogelijk, zwaar of frustrerend voelde, werkelijk anders ervaart. Je hebt nieuwe mogelijkheden voor jezelf geopend en je gaat merken dat je in het dagelijks leven anders reageert, nieuwe stappen gemakkelijker kan zetten en/of andere situaties aantrekt.

Maak een afspraak

Hey, mijn naam is Kelly

Van jongs af aan leefde er een groots visie voor de toekomst in mijn hart, maar om dat te realiseren, moest er veel veranderen. Ik verslond boeken, beluisterde podcasts, probeerde verschillende healing modaliteiten en ondernam actie. Dit bracht me waardevolle inzichten, maar het lukte me niet om mijn nieuwe inzichten écht te integreren in mijn leven. Ik kwam niet verder, en fack, wat was dat frustrerend.

Dat was totdat PSYCH-K® in mijn leven kwam. Eindelijk ontdekte ik iets dat echt werkte! Ik was verbaasd over hoe snel en gemakkelijk PSYCH-K® me hielp om diepgewortelde overtuigingen te transformeren. Als gevolg van mijn nieuwe overtuigingen veranderde mijn leven razendsnel. Niet voor een week, of voor een maand. Nee, dit keer was de verandering blijvend!

Mijn leven kwam in een stroomversnelling en ik transformeerde elk aspect van mijn leven dat niet in lijn was met mijn Hoogste zelf. Ik besefte hoe krachtig we (ja, jij ook!) zijn in het creëren van onze eigen realiteit. Het is echt mogelijk om te veranderen. We zijn zelfs 100% verantwoordelijk voor het leven dat we leiden! Ik leerde een authentiek leven leiden van binnenuit, trouw mezelf. Vol geluk, liefde en vrijheid.

Nu doe ik wat mij het meest gelukkig maakt: Als coach en PSYCH-K® Facilitator help ik vrouwen om hun Hoogte potentieel te ontdekken en te leven. 

Ben je klaar voor de volgende stap

Een PSYCH-K® Transformatiesessie is een fijne manier om voor het eerst met elkaar te werken en te ervaren hoe verassend eenvoudig en krachtig verandering kan zijn. De sessies vinden online plaats via Zoom of in mijn praktijkruimte in Oirschot (Brabant). Je investering hiervoor bedraagt € 195,- (incl. btw) We herprogrammeren gegarandeerd ten minste 1-3 belemmerende overtuigingen in ondersteunende overtuigingen!

Ben je klaar voor de volgende stap?

Laat je gegevens achter en vertel eventueel in een paar zinnen waar je aan wilt werken dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.


  Coach & PSYCH-K® facilitator

  Transformatie

  Transformeer je onderbewuste overtuigingen en patronen effectief en duurzaam.

  Belichaming

  Luister naar de signalen van je lichaam, belichaam jezelf volledig en kom in je kracht.

  Empowerment

  Neem de leiding over je leven, en leef trouw aan jezelf.

  Duurzame verandering van binnenuit

  Je wilt dat je leven een reflectie is van jouw levenskracht en unieke visie. Maar, wanneer je daarvoor gaat, staan belemmerende overtuigingen, kritische stemmetjes en saboterende gedragspatronen in je weg. Je voelt je tegengehouden en minder jezelf. Je staat precies op dezelfde plek als een tijdje terug, terwijl je hunkert naar verandering. 

  Wat als je deze uitdagingen achter je zou kunnen laten en volledig je eigen leven zou kunnen leiden?

  Dit is veel eenvoudiger dan je waarschijnlijk denkt. We hebben geleerd dat het veranderen van diepgewortelde overtuigingen lang duurt, pijnlijk is en veel moeite kost, maar dat hoeft niet zo te zijn.

  Tijdens de coaching sessies werken we met PSYCH-K®. Dit is een methode die werkt vanuit energiepsychologie waardoor het mogelijk is om overtuigingen, patronen en stress in enkele minuten te transformeren. Dit maakt dat iedere sessie zorgt voor een krachtige transformatie op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.

  Hey, mijn naam is Kelly

  Als Coach en PSYCH-K® Facilitator help ik vrouwen om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we door onderbewuste overtuigingen te herprogrammeren op een effectieve en duurzame manier.

  Of het nu gaat om relaties, financiën, seksualiteit, carrière, gezinsleven of passies; elk aspect van ons leven weerspiegelt onze (onderbewuste) overtuigingen. Door van binnenuit de leiding over ons leven te nemen, creëren we duurzame verandering en ervaren we werkelijk geluk.

  Lees meer over mij

  De verandering die bij jou past

  Een PSYCH-K® Transformatiesessie is een fijne manier om voor het eerst met elkaar te werken en te ervaren hoe verassend eenvoudig en krachtig verandering kan zijn.   —   Lees verder

  Als je verandering wilt ervaren binnen één of twee specifieke aspecten van je leven, dan is het 8 weken programma perfect voor jou.   —   Lees verder

  Ben je klaar voor een grote verandering in ieder aspect van je leven? Dan is het 6 maanden programma ontworpen voor jou.   —   Lees verder

  “PSYCH-K ® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.”

  Dr. Bruce Lipton Ph.D.

  Lees ervaringen van andere vrouwen

  “Wauw! Het coachingprogramma met Kelly heeft mijn leven veranderd. Het is zo bijzonder dat ik er geen woorden voor kan vinden.

  Ik ben onder andere gaan inzien dat ik niet hoef te twijfelen aan mijn keuzes en gevoelens; ik ben krachtig zoals ik ben en kan daar gewoon op vertrouwen.

  De tinnitus is echt weg, ik heb gezonde grenzen in mijn vriendschappen en binnen mijn bedrijf, en de relatie met mijn (klein)kinderen is nog liefdevoller geworden.

  Het is ongelofelijk hoeveel mensen me de afgelopen tijd hebben gevraagd waardoor het komt dat ik zo straal! Mijn omgeving ziet de transformatie die ik heb doorgemaakt. Ik voel me zoveel meer mezelf. Zoveel krachtiger.”

  — Mieke

  “Ik ontmoette Kelly toen ik middenin een pijnlijke relatiebreuk zat. Ik voelde me onzeker en gefrustreerd omdat ik leefde binnen opgelegde kaders. Ik kon niet echt mezelf zijn en was mezelf kwijtgeraakt in de relatie. Ik plaatste mezelf regelmatig op de achtergrond.

  Te midden van al mijn chaos wist Kelly precies de spijker op zijn kop te slaan. Ik heb veel emotionele bagage en belemmerende overtuigingen losgelaten. Wat kan een mens onbewust veel ballast met zich meedragen, zeg! Het feit dat dit op zo’n makkelijke manier te transformeren is, vind ik echt geweldig.

  Ik vond dit coachingprogramma buitengewoon bijzonder. Kelly hielp me terug te keren naar mezelf en naar wat mij gelukkig maakt. Nu voel ik me zelfverzekerd en ben ik blij met wie ik ben.

  Kelly heeft iets bijzonders en moois te bieden. Ik voelde me zo fijn en op mijn gemak bij haar; ze is een heel mooi persoon.”

  — Suus

  “Voor mijn coachingprogramma met Kelly voelde ik me tegengehouden in hoe ik wilde leven en wat ik deed. Ik nam beslissingen vooral vanuit mijn hoofd, gebaseerd op angst en de verwachtingen van anderen.

  Dankzij het coachingprogramma ben ik meer in mijn kracht gaan staan. Nu leef ik lichter, kan ik dingen sneller oppakken en gemakkelijker loslaten. Ik ervaar meer rust en ruimte om mezelf te zijn en dingen uit te proberen. Het coachingprogramma was in één woord: BEVRIJDEND! Ik heb het al aan meerdere mensen aangeraden.

  Kelly straalt een bepaalde rust uit, waardoor je je direct op je gemak voelt. Ze luistert écht en stelt de juiste vragen, waardoor ik gemakkelijk mijn eigen antwoorden kan vinden.”

  — Micha

  Lees meer ervaringen

  Ik ben er graag voor jou

  Ontdek tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek van 45 minuten hoe je jouw uitdagingen kunt overwinnen en je verlangens kunt realiseren. We bespreken concrete stappen om je doelen en potentieel te verwezenlijken. Ik deel graag mijn aanpak, zodat je kunt ervaren of het bij jou resoneert. De discovery call vindt plaats via Zoom. Plan je gesprek in via het formulier hieronder.


  Contact

  Hey there, let's meet!

  Voor vragen kan je het beste mailen naar hello@kellykluve.nl. Heb je meerdere vragen of wil je graag een keer kennismaken? Plan dan vrijblijvend een discovery call in.

  Contactgegevens

  Praktijk locatie

  De stille wille 100
  5091WC Oirschot
  Of online via Zoom


  Over Kelly

  Ik ben er voor vrouwen zoals jij en ik

  Als coach en PSYCH-K® Facilitator is mijn missie duidelijk: vrouwen helpen het beste uit zichzelf en uit het leven te halen door onderbewuste overtuigingen te herprogrammeren op een effectieve en duurzame manier.

  Zelden zie ik vrouwen met een glinstering in haar ogen, vrouwen die in de hectiek van het dagelijkse leven doen waar ze het meest gelukkig van worden. De meerderheid lijkt haar laatste adem uit te blazen zonder écht trouw aan zichzelf te hebben geleefd. Dit raakt me diep, want ik was ooit op weg om hetzelfde te doen. Als ik terugkijk naar de vrouw die ik ooit was, herken ik haar bijna niet meer. Mijn passie, levenslust, avontuur en energie waren langzaam vervaagd. Tot ik geconfronteerd werd met de kwetsbaarheid van het leven. Dat was het moment waarop ik een besluit nam: Ik ga deze wereld niet verlaten zonder het volledig gezien, gevoeld, geproefd, gehoord, geroken en ervaren te hebben.

  En kijk, ik ben geen guru en ik heb het leven ook niet uitgespeeld. Wel heb ik de afgelopen jaren voortdurend nieuwe manieren ontdekt om mezelf en anderen te helpen een prachtig leven te leiden. Als ik nu rondkijk in mijn leven, is het een prachtige reflectie van wat werkelijk belangrijk voor mij is. Ik heb mezelf gevonden en laat haar niet meer los. Ik ben trots op de vrouw die ik ben en het leven dat ik leid. Dit is iets wat ik elke vrouw gun.

  Werk met mij samen

  Over mij persoonlijk

  Ik verdiep me graag in alles wat te maken heeft met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd sta ik met beide benen op de grond en geniet ik van het leven. Als je het mij vraagt, zijn we tenslotte hier om het leven te ervaren, ons potentieel te realiseren en daarvan te genieten.

  Als ik niet aan het coachen ben vind je mij in de Brabantse Bossen samen met mijn vriend Marthijn en mijn hondje Milo. Of in mijn hometown Utrecht bij mijn lieve vrienden en familie. ’s Avonds en in het weekend ben ik vaak te vinden op de dansvloer, waar mijn passie voor Bachata tot leven komt. Mijn ultieme geluk vind ik in het eilandleven. De combinatie van zand tussen mijn tenen, de onderlinge verbondenheid, het avontuur en een zonsondergang heeft iets betoverends voor mij.

  Volg mij op Instagram

  Opleidingen die ik heb afgerond

  Het leven is mijn grootste leraar (I know, cliché maar zo waar!) Aansluitend behaalde ik de volgende certificeringen.

  • PSYCH-K® Gezondheid en welzijn (2x)
  • PSYCH-K® Divine Integration
  • PSYCH-K® Advanced
  • PSYCH-K® Master Facilitation
  • PSYCH-K® Basis
  • Gecertificeerd HeartMath Coach
  • Reiki Level 1

  Daarnaast heb ik diverse coaching trainingen gedaan en ben ik opleidingsassistent voor de opleiding tot PSYCH-K® Facilitator bij De Werff en begeleid ik een programma voor nieuwe PSYCH-K® Facilitatoren in Nederland.

  Plan een gratis kennismaking