Ik ben er voor vrouwen zoals jij en ik

Als coach en PSYCH-K® Facilitator is mijn missie duidelijk: vrouwen helpen het beste uit zichzelf en uit het leven te halen door onderbewuste overtuigingen te herprogrammeren op een effectieve en duurzame manier.

Zelden zie ik vrouwen met een glinstering in haar ogen, vrouwen die in de hectiek van het dagelijkse leven doen waar ze het meest gelukkig van worden. De meerderheid lijkt haar laatste adem uit te blazen zonder écht trouw aan zichzelf te hebben geleefd. Dit raakt me diep, want ik was ooit op weg om hetzelfde te doen. Als ik terugkijk naar de vrouw die ik ooit was, herken ik haar bijna niet meer. Mijn passie, levenslust, avontuur en energie waren langzaam vervaagd. Tot ik geconfronteerd werd met de kwetsbaarheid van het leven. Dat was het moment waarop ik een besluit nam: Ik ga deze wereld niet verlaten zonder het volledig gezien, gevoeld, geproefd, gehoord, geroken en ervaren te hebben.

En kijk, ik ben geen guru en ik heb het leven ook niet uitgespeeld. Wel heb ik de afgelopen jaren voortdurend nieuwe manieren ontdekt om mezelf en anderen te helpen een prachtig leven te leiden. Als ik nu rondkijk in mijn leven, is het een prachtige reflectie van wat werkelijk belangrijk voor mij is. Ik heb mezelf gevonden en laat haar niet meer los. Ik ben trots op de vrouw die ik ben en het leven dat ik leid. Dit is iets wat ik elke vrouw gun.

Werk met mij samen

Over mij persoonlijk

Ik verdiep me graag in alles wat te maken heeft met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Tegelijkertijd sta ik met beide benen op de grond en geniet ik van het leven. Als je het mij vraagt, zijn we tenslotte hier om het leven te ervaren, ons potentieel te realiseren en daarvan te genieten.

Als ik niet aan het coachen ben vind je mij in de Brabantse Bossen samen met mijn vriend Marthijn en mijn hondje Milo. Of in mijn hometown Utrecht bij mijn lieve vrienden en familie. ’s Avonds en in het weekend ben ik vaak te vinden op de dansvloer, waar mijn passie voor Bachata tot leven komt. Mijn ultieme geluk vind ik in het eilandleven. De combinatie van zand tussen mijn tenen, de onderlinge verbondenheid, het avontuur en een zonsondergang heeft iets betoverends voor mij.

Volg mij op Instagram

Opleidingen die ik heb afgerond

Het leven is mijn grootste leraar (I know, cliché maar zo waar!) Aansluitend behaalde ik de volgende certificeringen.

  • PSYCH-K® Gezondheid en welzijn (2x)
  • PSYCH-K® Divine Integration
  • PSYCH-K® Advanced
  • PSYCH-K® Master Facilitation
  • PSYCH-K® Basis
  • Gecertificeerd HeartMath Coach
  • Reiki Level 1

Daarnaast heb ik diverse coaching trainingen gedaan en ben ik opleidingsassistent voor de opleiding tot PSYCH-K® Facilitator bij De Werff en begeleid ik een programma voor nieuwe PSYCH-K® Facilitatoren in Nederland.

Plan een gratis kennismaking