Hey, leuk je te ontmoeten, mijn naam is Kelly Kluve. Ik ben coach en PSYCH-K® Facilitator, among other things ;)

Na het overlijden van mijn vader ging ik door een donkere periode. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt. Ik realiseerde me dat ik zo druk was geweest met ‘het juiste’ doen dat ik was vergeten om te genieten van het leven. Als ik terugkijk naar de vrouw die ik was, is het bijna alsof ik haar niet meer herken. Ik besefte ook dat ik dit leven niet wil verlaten voordat ik het volledig ervaren heb. Voordat ik de sacred speeltuin heb gespeeld die ons geschonken is: het leven. Ik wil haar volheid proeven, al haar kleuren gezien hebben en alles in me opnemen.

Daar begon mijn soul journey, terug naar mezelf. Ik leerde dat het leven voor mij draait om weten wie je bent en wat je wilt. Om de moed hebben dit te laten zien en het te blijven koesteren. Ik had gemerkt dat dat alleen lukte in een veilige ruimte. Een ruimte waarin ik helemaal mezelf kon zijn. Waarin ik mijn diepste pijn kon delen zonder medelijden en waar mijn verlangens gehoord konden worden zonder oordeel. Een ruimte waarin ik contact kon maken met mijn eigen kracht en de antwoorden in mezelf. Zo’n ruimte leek vrij zeldzaam voor mij. Langzaam aan vond ik die plek in mezelf. Toch lukte het niet om mijn kracht en levenslust terug te vinden.

Kelly kluve
psych-k facilitator

Ik was verstrikt geraakt in overtuigingen en patronen die me ervan weerhielden om te groeien of te veranderen.

 Ik zag in dat ik dit niet kon overwinnen door alleen mijn bewuste geest te gebruiken. Om een andere realiteit voor mezelf te creëren, moest ik het bij de kern aanpakken – het onderbewustzijn. Toen kwam PSYCH-K® op mijn pad. Een eenvoudige, effectieve, bekrachtigende methode om onderbewuste overtuigingen en percepties – die oude denk- en gedragspatronen in stand hielden – te transformeren. Ik begon samen te werken met mijn onderbewuste, en mijn onderbewustzijn werd een krachtige bondgenoot. Ik groeide en ontwikkelde mezelf op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik besefte hoe buitengewoon krachtig het onderbewustzijn is en hoe absoluut nodig het is om dit werk te doen!

Voor het eerst lukte het me om angsten écht te overstijgen, mezelf te omarmen en ‘simpelweg’ te genieten. Ik zag in dat het niet alleen de hoogtepunten zijn die het leven betekenis geven. Ook in de dieptepunten ligt een rijke bron verborgen voor degene die moedig genoeg zijn om die te ontsluiten. Ik leerde om het hele spectrum van emoties en ervaringen te beleven, zonder angst en vanuit liefde. Dat beoefen ik nog steeds. 

Het heeft me wijzer, sterker en liefdevoller gemaakt en ik werd weer blij van de vrouw die ik in de spiegel zag.

Ik voel weer passie voor het leven. Ik voel me vrij om mijn eigen weg te bewandelen, mijn keuzes te maken én daar voluit van te genieten. Vanuit die plek creëer ik een leven voor mezelf dat past bij wie ik werkelijk ben – avontuurlijk, speels, liefdevol, creatief en vrij.

Ik doe niets liever dan anderen helpen om datzelfde te ervaren. Iedereen heeft namelijk de kracht om hun eigen leven te transformeren. PSYCH-K® is daarin mijn grootste geschenk geweest en dat geef ik met heel veel liefde door aan anderen.

Of het nu gaat om het overwinnen van een angst of het terugwinnen van een intentie, ik ben hier om je te helpen het leven te creëren waar je naar verlangt. Laten we samen je vreugde volgen!

Boek een sessiePlan een discovery call
psychk facilitator

The blossom was plucked from its stem on the tree of Life, and they expected it to keep on blooming in the civilized vase on the table.

– D.H. Lawrence

Psych-k facilitator kelly

De opleidingen die ik heb afgerond...

Het leven is mijn grootste leraar geweest (I know, cliché maar zo waar!) Aansluitend behaalde ik de volgende certificeringen.

  • PSYCH-K® Gezondheid en welzijn
  • PSYCH-K® Divine Integration
  • PSYCH-K® Advanced
  • PSYCH-K® Master Facilitation
  • PSYCH-K® Basis
  • Gecertificeerd HeartMath Coach
  • Reiki Level 1

Daarnaast ben ik opleidingsassistent voor de opleiding tot PSYCH-K® Facilitator bij De Werff en begeleid ik een programma voor nieuwe Facilitatoren in Nederland.

Boek een sessiePlan een discovery call