anderen over mij
"KELLY weet precies wat ze doet." "Ze is erg  INVOELEND en geeft  RUIMTE voor emoties die er zijn." "Je merkt echt dat dit iets is dat ze vanuit haar  HART en ZIEL doet."
Werk met mij samen

Er was eens een baby olifantje. Dat op jonge leeftijd met haar poot werd vastgezet aan een touw. 🐘

Het olifantje probeerde los te komen, maar tevergeefs. Na wekenlang proberen gaf het olifantje op. Jaren verstreken en ze groeide uit tot een grote olifant met een ongekende kracht. Als ze zou willen, zou ze zich met een enkele beweging van het touw los kunnen rukken. Toch deed ze dat niet.

Het was niet meer het touw dat haar gevangen hield, maar de overtuiging dat ze vast zat.

In elk van ons schuilt een olifant die op haar plek wordt gehouden door overtuigingen die ze als kind geleerd heeft. Die gelooft dat ze niet krachtig genoeg is om zich vrij te maken. Maar, diep van binnen ook de roep van de ongerepte savannes voelt. Een sterke wilde olifant die vrij wilt zijn en het avontuur tegemoet wilt treden.

Mijn naam is Kelly Kluve en ik help mensen om hun leven te veranderen door overtuigingen op onderbewust niveau te transformeren.

Ik creëer een ruimte waarin jij kunt ontdekken dat het mogelijk is om je leven op een simpele manier te transformeren. Om compromisloos te genieten van het leven. Door het loslaten van oude patronen, overtuigingen, beschermlaagjes en gedachten.

Naast de opleiding tot PSYCH-K® Facilitator (Basis, Advanced en Master) ben ik opgeleid tot hartintelligentie coach (gecertificeerd HeartMath coach). Beide zet ik om jou te helpen om je onderbewuste in lijn te brengen met de leiding van je hart.

Dit is een spiritueel proces met psychologische voordelen waarmee je echt vanuit een andere bewustzijnslaag naar de wereld én naar jezelf gaat kijken. Je gaat kijken vanuit liefde omdat je weer voelt dat dat is wie je in de kern bent. Een liefdevol wezen met een oneindig potentieel. En wanneer dat gebeurt geloof ik erin dat we samen de planeet een stukje mooier achter laten dan hoe we ‘m vonden. Dat is mijn missie.

Ik ben één van de 6 aanbevolen PSYCH-K® facilitatoren in Nederland. Daarnaast begeleid ik de mensen die een opleiding tot PSYCH-K® facilitator volgen in een natraject.

Welkom in de wereld van oneindig potentieel, it is great out here!

Ik wil leven in een wereld vol pure en creatieve mensen, die hun natuurlijke kracht eren en waarin dat goed genoeg is. Een wereld waarin a sense of sacred de regel is, niet een uitzondering. Een wereld waarin de onderlinge verbondenheid van al het leven niet langer ter discussie staat, maar even algemeen aanvaard is als de wet van zwaartekracht. Een wereld waarin de wildste dromen ook daadwerkelijk uit kunnen komen.

Een van de belangrijkste obstakels voor het creëren van zo’n wereld ligt in de psychologische ‘filters’ waardoor we onszelf en onze realiteit waarnemen. Zoals Albert Einstein ooit zei: “De werkelijkheid is slechts een illusie, zij het een hardnekkige.” Door deze onderbewuste filters te veranderen creëren we letterlijke een nieuwe realiteit; voor onszelf en de wereld om ons heen. 

Als je dat doet dan is deze wereld dichterbij dan je denkt. En dat is zeker niet onmogelijk! De alchemist is een beoefenaar die in staat is tot mystieke transformatie, and so are you!


ANNE HOSPERSbusiness mentor

“De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren en ik voelde dat mijn brein zocht naar oude verhalen voor de gedachtentreintjes en op de plekken dat er normaal verhaaltjes waren was er leegte.. die verhalen waren weg.. mijn brein bleef zoeken maar er was geen fuel voor het piekeren.. zoooo bizar .. toen voelde ik.. dit werkt .. moest echt lachen in mijzelf.. WHOOAAA!”


MARIA, psycholoog

“Ik heb een sessie PSYCH-K gedaan met Kelly en ik raad het iedereen van harte aan. Ik voelde me direct op mijn gemak. Vooraf had ik diverse overtuigingen in gedachte en Kelly hielp mij heel kundig om te bepalen welke daarvan de meest relevante waren. De thema’s hadden te maken met zelfaccepatie en vertrouwen. De sessie zelf was heel prettig. Ik merkte ook dat Kelly het werk met veel plezier doet.”