december 6, 20226 Minutes

Hoe ziet een PSYCH-K® sessie er uit?

Misschien heb je een PSYCH-K® sessie ingepland of ben je van plan dat te gaan doen. Maar hoe ziet zo’n sessie er uit en wat kan je verwachten?

Wat is PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een methode om belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau te transformeren in ondersteunende overtuigingen. Het is een spiritueel proces met psychologische en fysieke voordelen. 

De K in PSYCH-K staat voor ‘key’ de sleutel tot je psyche. Het stelt je namelijk in staat om de regie over jouw onderbewuste patronen, overtuigingen en ervaringen te nemen en te transformeren wat je in geen vrede brengt.

Jouw intentie

Tijdens de sessie kijken we naar jouw intentie. Dat kan een obstakel, een droom of een fysieke conditie zijn. Het kan bijvoorbeeld dat je wilt werken aan een gevoel van vrijheid, een fijne relatie, een gezond lichaam, een diep verlangen enzovoorts. 

Samen onderzoeken we welke overtuigingen jij nodig hebt om jouw intentie te realiseren in je leven.

Tip: het is helpend om voorafgaand aan de sessie stil te staan bij je intentie. Hoe voelt dat nu? Hoe zou je ideale realiteit er uit zien?

Doelovertuigingen

Waar je ook tegenaan loopt in je leven, er liggen altijd overtuigingen aan ten grondslag. Die overtuigingen hebben we vaak meekregen vanuit onze omgeving of vanuit (traumatische) ervaringen.

Tijdens de sessie werken we met je gewenste realiteit om dit te transformeren. We kijken naar wat je wél wilt en werken met een Doelovertuiging om dit te integreren.

Spiertesten

We willen achterhalen wat je op onderbewust niveau wel of niet gelooft. Daarom gebruiken we spiertesten als eenvoudige en directe manier om te communiceren met het onderbewustzijn. Onderzoek laat namelijk zien dat we zo’n 20% meer spierspanning hebben op het moment dat we iets zeggen dat helemaal waar is voor het onderbewustzijn. Hierdoor kunnen we heel gericht achterhalen of je onderbewustzijn jouw Doelovertuiging al gelooft of niet. (geen zorgen, dit werkt bij iedereen, ook bij jou!)

Veiligheidsprotocol

Voor iedere Balans maken we gebruik van een veiligheidsprotocol. Voordat je iets transformeert controleren we altijd bij je Hogere bewustzijn of dit veilig en passend is in het licht van jouw bestemming in het leven. Dit doen we door middel van een spiertest.

Jij kiest welke onderwerpen je wilt aanraken en je Hogere bewustzijn bewaakt dit proces. De Balansen zijn dus altijd veilig en passend.

Balansen

Om de Doelovertuiging op onderbewust niveau the integreren gebruiken we een zogenoemde PSYCH-K® Balans. Dit is een proces dat je toegang geeft tot de hele-brein staat, die een krachtige en snelle transformatie mogelijk maakt.

Tijdens een Balans gebeurt er meer dan enkel het integreren van de Doelovertuiging. Je installeert alles wat je hierin nodig hebt en herprogrammeer alles dat hierin belemmert.

Stel je doet een Balans voor de doelovertuiging ‘Ik hou van mezelf’. Dan scant je onderbewustzijn alles in je leven dat jou ervan weerhoud om van jezelf te houden. Bijvoorbeeld: een traumatische ervaring tijdens je geboorte, directe of indirect boodschappen van familieleden, je eerste heartbreak enz. Tegelijkertijd gaat je Hogere Bewustzijn naar de versie van jou in de toekomst, die dit al heeft getransformeerd. Het download de informatie die jij nodig hebt voor dit doel en integreert dit in jouw systeem.

Het onderbewustzijn verwerkt informatie meer dan een miljoen keer sneller dan het bewustzijn. Daarom is het doen van een Balans vaak snel (enkele minuten) en subtiel. Omdat dit op onderbewust niveau gebeurt zorgt iedere Balans voor een diepe en blijvende transformatie.

Hele-brein staat

Met iedere Balans wordt er een hele-brein staat gecreëerd. In deze staat zijn de kwaliteiten van beide hersenhelften geactiveerd. Hierdoor ontstaat er synergie en krijg je toegang tot een nieuw veld van helderheid en creativiteit.

Er ontstaat een heilig huwelijk tussen de rechter- en linkerhersenhelft, je feminine- en masculine kwaliteiten, voelen en denken, rust en actie, hart en hoofd.

Binnen PSYCH-K® is de hele brein staat de holy grail. Zou je 24/7 in een hele-brein staat dan zou je verlicht zijn!

Transformatie

Tijdens een sessie doe je meerdere PSYCH-K® Balansen. Hiermee ruim je belemmerende overtuigingen op, die zich hebben vastgezet in je lichaam en in je realiteit. Daardoor voel je je tijdens en na de sessie over het algemeen een stuk lichter.

Met iedere Balans klim je een stukje omhoog op de berg van jouw zelf-realisatie. Overal is je uitzicht totaal anders en zie je een stukje meer van jouw waarheid.

De meeste mensen ervaren al tijdens de sessie een transformatie. Anderen ervaren dit later in hun (dagelijkse) leven. 

Actiestap

Aan het eind van de sessie heb je ontzettend veel getransformeerd op onderbewust niveau rond het thema waar je aan wilt werken. Je hebt het ticket naar jouw nieuwe realiteit in handen. Maar om op deze bestemming aan te komen is het belangrijk dat je je koffers pakt en het vliegtuig instapt.

Daarom kijken we aan het eind van iedere sessie naar een concrete actiestap die jij kunt nemen om deze nieuwe overtuigingen in jouw leven te planten.

Geschreven door Kelly Kluve