“Voorafgaand aan mijn coaching programma met Kelly had ik weinig energie. Ik kon niet goed ontspannen en ik had last van rouwklachten. Ik had geen tijd om alles te doen wat ik wilde doen en ervoer veel onrust.

Kelly heeft me uitstekend geholpen om mijn onderbewuste te transformeren naar overtuigingen gericht op meer rust, energie, zelfacceptatie en het beter toelaten van mijn gevoelens. Daarnaast heeft ze me geholpen bij het verwerken van de verliezen van de afgelopen jaren.

Nu ben ik meer in contact met mijn gevoel. Ik doe meer waar ik zin in heb in plaats van wat ik van mezelf moet. Ik heb concrete stappen gezet in de richting die ik op wil. Ik ben minder gaan werken, ik heb een nieuw huis gekocht en ik ben mijn eigen bedrijf verder aan het uitbreiden. Daarnaast kan ik meer genieten van lezen of gewoon even niets doen.

Kelly is een zeer prettige coach! Ze is rustig, vertrouwd en ze houdt me op een vriendelijke manier steeds een spiegel voor. Ik kom zeker terug.”

Anne Vijn

“Wauw! Het coachingprogramma met Kelly heeft mijn leven veranderd. Het is zo bijzonder dat ik er geen woorden voor kan vinden.

Ik ben onder andere gaan inzien dat ik niet hoef te twijfelen aan mijn keuzes en gevoelens; ik ben krachtig zoals ik ben en kan daar gewoon op vertrouwen.

De tinnitus is echt weg, ik heb gezonde grenzen in mijn vriendschappen en binnen mijn bedrijf, en de relatie met mijn (klein)kinderen is nog liefdevoller geworden.

Het is ongelofelijk hoeveel mensen me de afgelopen tijd hebben gevraagd waardoor het komt dat ik zo straal! Mijn omgeving ziet de transformatie die ik heb doorgemaakt. Ik voel me zoveel meer mezelf. Zoveel krachtiger.”

Mieke

Oma

“Voor mijn coachingprogramma met Kelly voelde ik me tegengehouden in hoe ik wilde leven en wat ik deed. Ik nam beslissingen vooral vanuit mijn hoofd, gebaseerd op angst en de verwachtingen van anderen.

Dankzij het coachingprogramma ben ik meer in mijn kracht gaan staan. Nu leef ik lichter, kan ik dingen sneller oppakken en gemakkelijker loslaten. Ik ervaar meer rust en ruimte om mezelf te zijn en dingen uit te proberen. Het coachingprogramma was in één woord: BEVRIJDEND! Ik heb het al aan meerdere mensen aangeraden.

Kelly straalt een bepaalde rust uit, waardoor je je direct op je gemak voelt. Ze luistert écht en stelt de juiste vragen, waardoor ik gemakkelijk mijn eigen antwoorden kan vinden.”

Micha

Lerares

“Het resultaat is nog steeds verbazingwekkend!

Ik voel me veel minder kwetsbaar, daardoor laat ik mijn perfectionisme vaker los. Binnen mijn bedrijf hoeft niet alles meer op mijn manier te gaan, hetgeen een verademing is voor de mensen waarmee ik werk.

Ik ben niet meer bang om dingen fout te doen of het verkeerde te zeggen. Een negatieve bui van mijn echtgenoot of collega’s betrek ik niet meer op mezelf, maar laat ik bij hen.

Ik voel me ontspannen en lach veel vaker!”

Donna

Ondernemer

“Het is opmerkelijk hoe dit mij heeft veranderd. Ik heb nog wel af en toe wat stress door de dag, dat is echter zo veel minder dan het was. Ik ben ook actiever en opgewekter. Ik verwacht weer snel, maar voorzichtig aan, aan het werk te gaan.”

Wilma

“Ik kwam bij Kelly omdat ik een tweestrijd in mezelf voelde over waar ik me nu bevind in het leven. Ik doe voor mijn gevoel te weinig en kan niet meer echt genieten. Tijdens de sessie zag ik in dat ik nog meer op mijn intuïtie mag vertrouwen. Na de sessie voel ik dat ik de nieuwe overtuigingen (‘Ik ben precies daar waar ik moet zijn’ en ‘Ik mag genieten, ik heb het verdient’) echt belichaam. Dat geeft veel rust en vertrouwen.”

Amber

Coach

“Voorafgaand aan de sessie had ik aarzelingen: Wat gaat er gebeuren? Wat moet ik doen? Werkt het wel bij mij? Ga ik het niet manipuleren? We hebben gewerkt aan het aansturen van mijn team en aan de impact die ik maak. Maar ook aan de overtuiging dat ik zowel lichamelijk als financieel in de beste shape kan zijn. Wat ik zo bijzonder vond is dat de methode relatief simpel is en dat een werkelijk verandering niet lang hoeft te duren. Na de sessie merkte ik een mentale shift. Het gaat geweldig! Ik ben stappen aan het nemen om mijn dromen waar te maken. Ik zeg nee tegen dingen die ik niet wil en ik vind het gemakkelijker om taken out te sourcen. Ik heb het gevoel dat ik minder ‘onzin’ uitsla en dat mijn woorden een impact maken. Je bent geweldig, dankje voor deze sessie.”

Laurence

Ondernemer

“We hebben gewerkt aan vastzittende patronen die me bleven tegenhouden. Dat mijn armen uit zichzelf in beweging kwamen vond ik het meest ‘wtf’ haha. Maar ik vind het vooral fijn om nieuwe overtuigingen te hebben die echt goed voelen en die ik mee kan nemen in mijn leven. Ik voel meer vertrouwen, en ik val gemakkelijk terug op de nieuwe overtuigingen die mij dan helpen om in dat moment meer te spelen en zelfverzekerd te zijn. Thank youuuuuuuuuu.”

Robert

coach

“Ik ontmoette Kelly toen ik middenin een pijnlijke relatiebreuk zat. Ik voelde me onzeker en gefrustreerd omdat ik leefde binnen opgelegde kaders. Ik kon niet echt mezelf zijn en was mezelf kwijtgeraakt in de relatie. Ik plaatste mezelf regelmatig op de achtergrond.

Te midden van al mijn chaos wist Kelly precies de spijker op zijn kop te slaan. Ik heb veel emotionele bagage en belemmerende overtuigingen losgelaten. Wat kan een mens onbewust veel ballast met zich meedragen, zeg! Het feit dat dit op zo’n makkelijke manier te transformeren is, vind ik echt geweldig.

Ik vond dit coachingprogramma buitengewoon bijzonder. Kelly hielp me terug te keren naar mezelf en naar wat mij gelukkig maakt. Nu voel ik me zelfverzekerd en ben ik blij met wie ik ben.

Kelly heeft iets bijzonders en moois te bieden. Ik voelde me zo fijn en op mijn gemak bij haar; ze is een heel mooi persoon.”

Suus

Free spirit

“Ik heb een sessie psych-k gedaan met Kelly en ik raad het iedereen van harte aan. Ik voelde me direct op mijn gemak. Vooraf had ik diverse overtuigingen in gedachte en Kelly hielp mij heel kundig om te bepalen welke daarvan de meest relevante waren. De thema’s hadden te maken met zelfaccepatie en vertrouwen. De sessie zelf was heel prettig. Ik merkte ook dat Kelly het werk met veel plezier doet. Tijdens en na de sessie voelde ik me direct een stuk lichter en sindsdien ervaar ik meer rust en vertrouwen.”

Maria

Psycholoog

“Ik was onzeker over mijn eigen kunnen en voelde me alleen. Ik wist niet zo goed wat ik moest doen en voelde me een beetje wanhopig.

Dankzij het coachingprogramma met Kelly ben ik tot bloei gekomen! Kelly heeft me geholpen om me open te stellen voor liefde, en nu heb ik een relatie! Ik ben super verliefd en kijk uit naar een toekomst samen.

Daarnaast voel ik nu dat ik een stevig fundament in mezelf heb; ik voel me krachtig en heb enorm veel vertrouwen in mezelf.

Kelly is een goede spiegel en stelt scherpe vragen. Ze staat heel gegrond in haar expertise en voelt duidelijk aan wat er in het moment nodig is. Ze weet waar ze het over heeft, en je kunt merken dat ze zelf ook door haar eigen processen is gegaan.”

Laura

Human Design coach

“Ik stapte in de auto, keek in de spiegel en zag hele andere ogen, een hele andere blik! Zo mooi om te ervaren, ik heb echt een paar keer in de spiegel gekeken. Heel bijzonder hoe we met zo’n eenvoudig proces en zo weinig woorden zo diep konden gaan.”

Dana

“De ochtend na mijn eerste sessie met Kelly werd ik wakker en ik voelde ik dat mijn hoofd aan de slag wilde met piekeren. Mijn brein zocht naar oude verhalen. Maar, waar voorheen belemmerende gedachten waren, was er nu leegte. De verhalen waren weg! Mijn brein bleef nog even zoeken maar er was geen fuel meer voor het piekeren, zo bizar. Toen voelde ik, dit werkt!

Kelly heeft een bijzondere combinatie van aanstekelijke nieuwsgierigheid, professionaliteit en warmte. Bij haar voelde ik mij meteen op mijn gemak. Haar aanpak is bijzonder en overtrof mijn verwachtingen. Het smaakt onwijs naar meer! En, Ik heb wel vijf vrienden en kennissen naar haar toegestuurd omdat ik zelf zo enthousiast was. Dat zegt genoeg.

Anne

Business coach

“Voorafgaand aan de sessies lukte het me niet om mezelf en mijn bestaansrecht te erkennen. Ik stond mijn groei flink in de weg. Tijdens de sessies werd ik verrast door de inzichten die spontaan naar boven kwamen. Het issue bleek helemaal niet het daadwerkelijke issue te zijn. Er zat iets onder. Door op te merken wat er in mijn lichaam gebeurde bij de vragen die Kelly stelde kwamen de antwoorden vanzelf. Nu geef ik veel meer aan wat ík wil (en vooral ook wat ik niet wil). Ik geloof nu dat er een enorm potentieel in mij verscholen ligt dat klaar is om losgelaten te worden in de wereld. Dit had ik niet gekund zonder de rust, spontaniteit, het geduld en het enthousiasme van Kelly.”

Angela