Herprogrammeer je belemmerende overtuigingen

Vind geluk in de chaos en overwin je uitdagingen

Haal het beste uit jezelf en je leven

Verlang jij naar...

  • Verandering, vernieuwing en vooruitgang
  • Een nieuw hoofdstuk instappen
  • Die lang gekoesterde droom waarmaken
  • Een nieuwe kant van jezelf ontdekken
  • Meer vrijheid, plezier en voldoening
  • Unlimited zelfvertrouwen; jij bent trots op jezelf
  • Vol passie in het leven staan
Plan een discovery call

Maar staat een uitdaging in je weg?

Terwijl je stappen zet richting je doelen — binnen je carrière, persoonlijke ontwikkeling, relaties, vriendschappen, seksleven, ouderschap, gezondheid, of geluk. Bots je tegen uitdagingen aan die je tegen lijken te houden. Het frustreert je. Want, hoewel het doel belangrijk voor je is lukt het niet om verder te komen. Je weet precies wat je te doen staat, en toch lukt het niet.

Wat als die uitdaging niet het probleem is, maar juist de weg richting je doelen? Uitdagingen zijn als stapstenen die je juist helpen om te komen waar je wilt zijn, als je ze kunt transformeren.

Met het Elevate programma help ik je om volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je uitdaging, door alle overtuigingen en gedachtepatronen die je tegenhouden te herprogrammeren. Zo kan jij van binnen uit een nieuw niveau bereiken.

Binnen je carrière, relatie, persoonlijke ontwikkeling, financiën, geluk, seksleven of vriendschappen.

Wat maakt dit zo effectief?

Misschien denk je dat je meer wilskracht nodig hebt, nog even door moet pushen en sterk moet blijven. Of ga je ervan uit dat het realiseren van je doelen een kwestie van geluk is. Maar, waar het simpelweg om gaat is dat je uit je eigen weg gaat.

Je wilt je bedrijf laten groeien, het gewicht verliezen, de perfecte man aantrekken, je seksleven verbeteren, zelfverzekerd jezelf zijn. Maar dat is slechts met 5% van je bewuste geest. De andere 95% is het automatische programma dat je gedachten, gevoelens en gedragingen aanstuurt. Als je een doel hebt, en je hebt het nog niet gerealiseerd, dan komt dat door concurrerende verlangens en overtuigingen op onderbewust niveau.

Dit creëert een push/pull effect. En, aangezien het onderbewustzijn een miljoen keer sterker is, zal dat altijd winnen. Bummer! Tenzij je deze kracht in je voordeel gebruikt.

Plan een discovery call

“A miracle is a shift in perception from fear to love. From a belief in what is not real, to faith in that which is. That shift in perception changes everything.”

Marianne Williamson

Even concreet; wat gaan we doen?

Een duurzame verandering hoeft niet moeilijk, langdurig of pijnlijk te zijn, dat wil ik je graag laten ervaren. Met behulp van PSYCH-K® kunnen we je belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau transformeren in ondersteunende overtuigingen.

Wat zo fijn is, is dat je de oorzaak vaak niet hoeft te weten om je onderbewustzijn te herprogrammeren. We bewegen dus in de richting van je doelen in plaats van te graven in je verleden.

In plaats van de hopen op verandering in je omgeving of in je omstandigheden neem je zo 100% verantwoordelijkheid voor je uitdaging, en creëer je een duurzame verandering van binnenuit.

Plan een discovery call

“PSYCH-K ® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.”

Dr. Bruce Lipton Ph.D.

Ik begeleid je naar het transformeren van je uitdaging en het realiseren van je doel.

Gedurende 8 weken hebben we 4 online PSYCH-K® sessies en ben ik er om je te ondersteunen.

1

We duiken in de uitdagingen waar je tegenaan loopt en definiëren het doel dat je wilt bereiken.

2

We herprogrammeren alle belemmeringen die je ervan weerhouden vooruit te komen en integreren alles wat je nodig hebt.

3

Jij neemt moedige stappen in de richting van je doelen en stapt in een nieuw hoofdstuk.

Mijn naam is Kelly

Als coach en PSYCH-K® Facilitator is mijn missie duidelijk: vrouwen helpen het beste uit zichzelf en uit het leven te halen. Dat doen we door onderbewuste overtuigingen te herprogrammeren op een effectieve en duurzame manier. Echte fundamentele veranderingen komen namelijk van binnenuit.

Dankzij deze aanpak heb ik mezelf weer gevonden en ben ik trots op de vrouw die ik ben en het leven dat ik leid. Ik gun elke vrouw deze ervaring.

Ben je klaar om de regie te nemen en je uitdaging te transformeren naar geluk? Plan dan vandaag nog een vrijblijvende discovery call in om te bespreken hoe het elevate programma jou kan helpen.

Plan een discovery call

Ik ben er voor vrouwen zoals jij en ik

Ik begrijp dat dit nog wat abstract kan klinken. De kracht en effectiviteit van het programma moet je echt zelf ervaren om het volledig te begrijpen. Totdat je het zelf hebt meegemaakt, kunnen de verhalen van vrouwen die je zijn voorgegaan je inspireren.

Ik ben er graag voor jou

Ontdek tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek van 45 minuten hoe je jouw uitdagingen kunt overwinnen en je verlangens kunt realiseren. We bespreken concrete stappen om je doelen en potentieel te verwezenlijken. Ik deel graag mijn aanpak, zodat je kunt ervaren of het bij jou resoneert. De discovery call vindt plaats via Zoom. Plan je gesprek in via het formulier.