Je overtuigingen zijn een self fulfilling prophecy

Oftewel; je krijgt niet het leven waar je van droomt, je krijgt het leven dat in overeenstemming is met je overtuigingen. Dat komt omdat je over het algemeen niet doet wat je zou moeten of willen doen. We neigen ons altijd te gedragen in overeenstemming met onze onderbewuste overtuigingen, over onszelf en de wereld om ons heen.

Geloof je bijvoorbeeld dat je niet goed genoeg bent, dan zal je eerder terughoudend zijn in het proberen van nieuwe dingen. Als zich vervolgens een situatie voordoet waarin je iets nieuws wilt proberen dan zorgt je gespannen houding ervoor dat het niet lukt. Het gevolg? Je ziet wederom de overtuiging terug gespiegeld in je realiteit.

Of het nu gaat om relaties, financiën, seksualiteit, carrière, gezinsleven of passies; elk aspect van ons leven weerspiegelt onze (onderbewuste) overtuigingen.

Neem de regie over je overtuigingen met PSYCH-K®

PSYCH-K® is een krachtige methode om belemmerende overtuigingen op onderbewust niveau je te transformeren in ondersteunende overtuigingen. Het is een eenvoudig proces van zo’n 5 minuten. Daarin werken we samen met het verruimde bewustzijn: het onderbewustzijn, het bewustzijn en het Hogere bewustzijn.

Onderzoek laat zien dat tijdens dit proces een hele-brein staat ontstaat. Dit is een staat waarin beide hersenhelften optimaal met elkaar kunnen communiceren, deze staat is terug te zien is bij geoefende yogi’s. Hierdoor wordt het mogelijk om een belemmerende overtuiging te transformeren in een ondersteunende overtuiging.

PSYCH-K® is een holistische methode, een vorm van energie psychologie, waarmee we werken op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

“A miracle is a shift in perception from fear to love. From a belief in what is not real, to faith in that which is. That shift in perception changes everything.”

Marianne Williamson

De verandering die bij jou past

Een PSYCH-K® Transformatiesessie is een fijne manier om voor het eerst met elkaar te werken en te ervaren hoe verassend eenvoudig en krachtig verandering kan zijn.   —   Lees verder

Als je verandering wilt ervaren binnen één of twee specifieke aspecten van je leven, dan is het 8 weken programma perfect voor jou.   —   Lees verder

Ben je klaar voor een grote verandering in ieder aspect van je leven? Dan is het 6 maanden programma ontworpen voor jou.   —   Lees verder