Je voelt je gevangen in een leven dat niet past bij wie je echt bent.

Ooit was je dat sprankelende meisje vol vuur en verwondering. Je dagen waren gevuld met onbegrensde dromen en eindeloze avonturen. Ergens onderweg ben je dat kwijtgeraakt, en nu vraag je je af: Is dit het? Is dit het leven waar ik zo hard voor heb gewerkt, waar ik van heb gedroomd?

Je vuur is gedoofd, en je ervaart een sluimerende ontevredenheid. Alles lijkt op orde, maar tegelijkertijd voelt niets écht goed. Je kijkt om je heen en vraagt je af waarom jouw leven niet in lijn is met jouw dromen en verwachtingen. Het najagen van doelen, het volgen van passies, liefde vinden, diepgaand geluk ervaren – het lijkt onbereikbaar. Hoe hard je ook probeert, je komt niet dichterbij.

Misschien heb je zelfs bereikt wat je dacht te willen – het huwelijk, het huis, de carrière, het lichaam – maar het vervult je niet zoals je had gehoopt. Ondanks alle mijlpalen ontbreekt er iets. Alsof je tevredenheid, geluk en eigenwaarde afhangen van het behalen van steeds grotere doelen.

Ongewenste gedachten spelen als een eindeloze mantra in je hoofd. ‘Ik ben niet goed genoeg’, ‘Ik moet perfect zijn’, ‘Ik kan het niet’, ‘mijn dromen zijn teveel gevraagd’, ‘Verandering is eng’, ‘ik heb geen geld of tijd.’ Je zit gevangen in een cyclus van twijfel, onzekerheid en frustratie.

Creëer een geweldig leven van binnenuit.

Je hebt een doel (of misschien meerdere!) — een baan die je wilt verlaten, een relatie die je zoekt of een droom die je graag werkelijkheid ziet worden. Tot nu toe ben je niet in staat geweest om het te vinden, te bereiken of te ervaren. Herkenbaar, toch?

Als je je afvraagt waarom het veranderen van je leven nog niet gelukt is, dan heeft dat te maken met de verhalen die je jezelf vertelt, onverwerkte ervaringen en beperkende overtuigingen. Het ding is, we hopen op verandering terwijl we zelf hetzelfde blijven.

Dit is de sleutel: Alles begint van binnenuit. Je relaties, financiën, carrière, gevoelens, energie, passies, alles draait om JOU. Jij bent het stralende middelpunt van jouw leven. Daarom gaat mijn coaching over het opbouwen van een leven waar je naar verlangt van binnenuit. Zolang je dat niet doet, wordt het bijna onmogelijk om de stappen te zetten die leiden tot het leven dat je echt wilt.

I am not going to negotiate who I am with you. Because then I may fit in for you, but I no longer belong to myself.

Brene Brown

Hey, mijn naam is Kelly

Als Coach en PSYCH-K® Facilitator help ik vrouwen om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we door onderbewuste overtuigingen te herprogrammeren op een effectieve en duurzame manier.

Of het nu gaat om relaties, financiën, seksualiteit, carrière, gezinsleven of passies; elk aspect van ons leven weerspiegelt onze (onderbewuste) overtuigingen. Door van binnenuit de leiding over ons leven te nemen, creëren we duurzame verandering en ervaren we werkelijk geluk.

Lees meer over mij

Coaching voor de vrouw die klaar is om haar leven écht te leven, op haar eigen voorwaarden

Jouw overtuigingen creëren je realiteit. Als je ooit hebt verlangd naar de kracht om jouw ervaring in de wereld te veranderen, dan ga je dit geweldig vinden! Ik werk met PSYCH-K®, een krachtige methode waarmee je belemmerende overtuigingen en stressvolle ervaringen op onderbewust niveau transformeert, op een effectieve en eenvoudige manier. Niet voor een week of een paar maanden, maar voor ALTIJD. Stel je eens voor hoe het zou zijn om wakker te worden met je mindset als beste vriend, in plaats van die negatieve, oordelende stem die constant hetzelfde riedeltje afdraait. Ik kan je vertellen dat dat verrukkelijk is, en je hoeft mij niet op mijn woord te geloven. Na onze eerste sessies ga je het zelf ervaren.

Als jouw coach ondersteun ik je bij het uiten en loslaten van je emoties, en bij het veranderen van je gedachten en je acties. Hierdoor veranderen de resultaten die je in je leven creëert. Ik daag je uit om ‘nee’ te zeggen tegen een middelmatig leven en enthousiast ‘ja’ tegen de wonderen die voor jou beschikbaar zijn. Je gaat je leven begrijpen vanuit een spiritueel perspectief, wat ontzettend bevrijdend is! Je bent tot veel meer in staat dan je weet of momenteel creëert. Zelfs als je eerder innerlijk werk hebt gedaan en denkt te weten wat je blokkeert, zal dit je ogen openen voor dingen die je nog niet over jezelf, je situatie of je opties hebt gerealiseerd.

“PSYCH-K ® vertegenwoordigt een van de meest belangrijke, efficiënte, effectieve en snelle veranderingsprocessen die we vandaag de dag tot onze beschikking hebben op onze planeet.”

Dr. Bruce Lipton Ph.D.

Klaar voor een duurzame verandering?

Laten we samen doelgericht werken aan de verandering die jij voor ogen hebt.

8 weken programma

Als je verandering wilt ervaren binnen één of twee specifieke aspecten van je leven, dan is het 8 weken programma perfect voor jou.

 • Voorbereidende opdracht
 • Deep dive sessie (1 uur)
 • 4 PSYCH-K® sessies (1,5 uur)
 • Reflectie momenten
 • Online of op locatie (Oirschot)

€ 950

Plan een discovery call

6 maanden programma

Ben je klaar voor een grote verandering in ieder aspect van je leven? Dan is het 6 maanden programma ontworpen voor jou.

 • Voorbereidende opdracht
 • Deep dive sessie (1 uur)
 • 12 PSYCH-K® sessies (1,5 uur)
 • Tussentijdse opdrachten
 • Reflectie momenten
 • Online of op locatie (Oirschot)

€ 2500

Plan een discovery call

Lees ervaringen van andere vrouwen

“Wauw! Het coachingprogramma met Kelly heeft mijn leven veranderd. Het is zo bijzonder dat ik er geen woorden voor kan vinden.

Ik ben onder andere gaan inzien dat ik niet hoef te twijfelen aan mijn keuzes en gevoelens; ik ben krachtig zoals ik ben en kan daar gewoon op vertrouwen.

De tinnitus is echt weg, ik heb gezonde grenzen in mijn vriendschappen en binnen mijn bedrijf, en de relatie met mijn (klein)kinderen is nog liefdevoller geworden.

Het is ongelofelijk hoeveel mensen me de afgelopen tijd hebben gevraagd waardoor het komt dat ik zo straal! Mijn omgeving ziet de transformatie die ik heb doorgemaakt. Ik voel me zoveel meer mezelf. Zoveel krachtiger.”

— Mieke

“Ik ontmoette Kelly toen ik middenin een pijnlijke relatiebreuk zat. Ik voelde me onzeker en gefrustreerd omdat ik leefde binnen opgelegde kaders. Ik kon niet echt mezelf zijn en was mezelf kwijtgeraakt in de relatie. Ik plaatste mezelf regelmatig op de achtergrond.

Te midden van al mijn chaos wist Kelly precies de spijker op zijn kop te slaan. Ik heb veel emotionele bagage en belemmerende overtuigingen losgelaten. Wat kan een mens onbewust veel ballast met zich meedragen, zeg! Het feit dat dit op zo’n makkelijke manier te transformeren is, vind ik echt geweldig.

Ik vond dit coachingprogramma buitengewoon bijzonder. Kelly hielp me terug te keren naar mezelf en naar wat mij gelukkig maakt. Nu voel ik me zelfverzekerd en ben ik blij met wie ik ben.

Kelly heeft iets bijzonders en moois te bieden. Ik voelde me zo fijn en op mijn gemak bij haar; ze is een heel mooi persoon.”

— Suus

“Voor mijn coachingprogramma met Kelly voelde ik me tegengehouden in hoe ik wilde leven en wat ik deed. Ik nam beslissingen vooral vanuit mijn hoofd, gebaseerd op angst en de verwachtingen van anderen.

Dankzij het coachingprogramma ben ik meer in mijn kracht gaan staan. Nu leef ik lichter, kan ik dingen sneller oppakken en gemakkelijker loslaten. Ik ervaar meer rust en ruimte om mezelf te zijn en dingen uit te proberen. Het coachingprogramma was in één woord: BEVRIJDEND! Ik heb het al aan meerdere mensen aangeraden.

Kelly straalt een bepaalde rust uit, waardoor je je direct op je gemak voelt. Ze luistert écht en stelt de juiste vragen, waardoor ik gemakkelijk mijn eigen antwoorden kan vinden.”

— Micha

Lees meer ervaringen

Ik ben er graag voor jou

Ontdek tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek van 45 minuten hoe je jouw uitdagingen kunt overwinnen en je verlangens kunt realiseren. We bespreken concrete stappen om je doelen en potentieel te verwezenlijken. Ik deel graag mijn aanpak, zodat je kunt ervaren of het bij jou resoneert. De discovery call vindt plaats via Zoom. Plan je gesprek in via het formulier hieronder.